LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Då var jag och min älskling klara att dra in till stan!

mammalivetFilip väger nästan 12 kg nu så därför är han rätt så tung för mig att bära, men som tur är så har jag min mage till hjälp. Jag sätter han bara där på och håller emot lite med armarna så funkar det hur fint som helst att bära. I alla fall för en kort stund 🙂

gravidFilip älskar för övrigt att trycka på självutlösarknappen och har blivit en riktigt modell framför kameran. Men han är ju mer eller mindre uppväxt med att bli tagen bilder på så det är kanske inte så konstigt att han har lärt sig att gilla det!

Nä hörni, nu måste vi köra så att vi inte kommer för sent. Allt vi skulle hunnit göra innan lunch får vänta för här hemma har det varit lite kaos att få färdigt allt till vi skulle åka. Ibland räcker liksom tiden inte riktigt till. Visst känns det som fredag idag förresten? Måste vara för att alla är lediga imorgon! Härligt är det i alla fall! 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag har en treåring, ibland känns det som det kan ta en fm att bara få på oss kläderna, sen att han har en för-kärlek till att byta kläder femton gånger om dagen är en annan historia 😉Önskar dig en fin helgKram Sandra

 2. Jag har en treåring, ibland känns det som det kan ta en fm att bara få på oss kläderna, sen att han har en för-kärlek till att byta kläder femton gånger om dagen är en annan historia 😉Önskar dig en fin helgKram Sandra

 3. Jag har en treåring, ibland känns det som det kan ta en fm att bara få på oss kläderna, sen att han har en för-kärlek till att byta kläder femton gånger om dagen är en annan historia 😉Önskar dig en fin helgKram Sandra

 4. Jag har en treåring, ibland känns det som det kan ta en fm att bara få på oss kläderna, sen att han har en för-kärlek till att byta kläder femton gånger om dagen är en annan historia 😉Önskar dig en fin helgKram Sandra

 5. Det där med att få tiden att räcka till är inte alltid det lättaste!Ha en fantastisk dag! 😊

 6. Det där med att få tiden att räcka till är inte alltid det lättaste!Ha en fantastisk dag! 😊

 7. Det där med att få tiden att räcka till är inte alltid det lättaste!Ha en fantastisk dag! 😊

 8. Det där med att få tiden att räcka till är inte alltid det lättaste!Ha en fantastisk dag! 😊

 9. naaa så mysigt 😊Jag har nu använt skönhetskittet som jag vann på din blogg och jag bara älskar produkterna 😊Tack 😊

 10. naaa så mysigt 😊Jag har nu använt skönhetskittet som jag vann på din blogg och jag bara älskar produkterna 😊Tack 😊

 11. naaa så mysigt 😊Jag har nu använt skönhetskittet som jag vann på din blogg och jag bara älskar produkterna 😊Tack 😊

 12. naaa så mysigt 😊Jag har nu använt skönhetskittet som jag vann på din blogg och jag bara älskar produkterna 😊Tack 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning