LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Idag går jag in i graviditetsvecka 23.

gravid_vecka_23Under den senaste tiden så känns det som att storleken på magen har exploderat! Magen känns spänd, hård och stor och det är först nu som jag börjar känna mig riktigt gravid och att magen är lite i vägen. Men det hade väl varit konstigt om inte magen var stor nu när över hälften av graviditeten är över.

mage_gravid_vecka_for_veckaUtseendemässigt så tyckte jag tidigare att jag var så fin och strålade som gravid. Men nu känner jag mig, som sagt, bara gravid. Jag vet att det är många, många veckor kvar att gå och bära på den här bebisen, men jag börjar redan längta efter min egen kropp och tills bebisen är född. Allt som tidigare var så spännande när jag bar på Filip är inte lika kul denna gången på något sett. Jag har liksom varit med om allt en gång tidigare så denna gången väntar jag bara mer eller mindre på att dagarna ska gå. Men det betyder inte att jag inte älskar den lilla skrutten där inne och tänker på honom varje dag, hur han kommer se ut, hur han kommer vara, vad han ska heta osv osv.

gravid_vecka_for_veckaAtt bebisen kommer att komma är såklart superspännande och någonting jag längtar enormt efter! Men just att gå och vara gravid vecka för vecka är jag rätt så klar med nu..

Idag ska jag och lilleman in till Oslo city. Först ska jag shoppa lite grann och sen blir det lunch och sen om jag inte har shoppat klart så måste jag göra det efter lunchen och innan jag träffar upp min älskling för att fira att hans sista dag på jobbet är gjord för en väldigt, väldigt lång period! Tjohoo! Vilken dag!

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Åh så fin du är 😃 Kan tänka mej att det känns lite annorlunda andra gången som gravid, första var ju allt nytt och spännande. Andra gången…. vet man ju 😉

 2. Åh så fin du är 😃 Kan tänka mej att det känns lite annorlunda andra gången som gravid, första var ju allt nytt och spännande. Andra gången…. vet man ju 😉

 3. Åh så fin du är 😃 Kan tänka mej att det känns lite annorlunda andra gången som gravid, första var ju allt nytt och spännande. Andra gången…. vet man ju 😉

 4. Åh så fin du är 😃 Kan tänka mej att det känns lite annorlunda andra gången som gravid, första var ju allt nytt och spännande. Andra gången…. vet man ju 😉

 5. Ja massage är absolut bra men det funkar tyvärr bara tillfälligt, jag måste ändra hela min livsstil typ för att kunna varva ner, ja är dålig på det. Alltid massa att göraOj vilken fin mage, vad roligt 😃 Förstår att det är skönt att mannen ska vara hemma lite så du får lite hjälp 😊Kramis!

 6. Ja massage är absolut bra men det funkar tyvärr bara tillfälligt, jag måste ändra hela min livsstil typ för att kunna varva ner, ja är dålig på det. Alltid massa att göraOj vilken fin mage, vad roligt 😃 Förstår att det är skönt att mannen ska vara hemma lite så du får lite hjälp 😊Kramis!

 7. Ja massage är absolut bra men det funkar tyvärr bara tillfälligt, jag måste ändra hela min livsstil typ för att kunna varva ner, ja är dålig på det. Alltid massa att göraOj vilken fin mage, vad roligt 😃 Förstår att det är skönt att mannen ska vara hemma lite så du får lite hjälp 😊Kramis!

 8. Ja massage är absolut bra men det funkar tyvärr bara tillfälligt, jag måste ändra hela min livsstil typ för att kunna varva ner, ja är dålig på det. Alltid massa att göraOj vilken fin mage, vad roligt 😃 Förstår att det är skönt att mannen ska vara hemma lite så du får lite hjälp 😊Kramis!

 9. Jättefin mage, du ser så smal ut fina du, men ändå är magen så otroligt fin och go. Tänk att en liten krabat ligger där inne och växer och väntar på att bli klar så att hon/han kan få komma ut och se den vackra mamman den ska få. <3 ååå så stort alltså, så stort hela grejen att vi kan bära och få våra barn att utvecklas, växa och allt i magen.Ha en bra dag fina.

 10. Jättefin mage, du ser så smal ut fina du, men ändå är magen så otroligt fin och go. Tänk att en liten krabat ligger där inne och växer och väntar på att bli klar så att hon/han kan få komma ut och se den vackra mamman den ska få. <3 ååå så stort alltså, så stort hela grejen att vi kan bära och få våra barn att utvecklas, växa och allt i magen.Ha en bra dag fina.

 11. Jättefin mage, du ser så smal ut fina du, men ändå är magen så otroligt fin och go. Tänk att en liten krabat ligger där inne och växer och väntar på att bli klar så att hon/han kan få komma ut och se den vackra mamman den ska få. <3 ååå så stort alltså, så stort hela grejen att vi kan bära och få våra barn att utvecklas, växa och allt i magen.Ha en bra dag fina.

 12. Jättefin mage, du ser så smal ut fina du, men ändå är magen så otroligt fin och go. Tänk att en liten krabat ligger där inne och växer och väntar på att bli klar så att hon/han kan få komma ut och se den vackra mamman den ska få. <3 ååå så stort alltså, så stort hela grejen att vi kan bära och få våra barn att utvecklas, växa och allt i magen.Ha en bra dag fina.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning