LIVE YOUR BEST

Den Ultimata Nybörjarguiden

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner dig överväldigad av alla komplicerade råd där ute. Det är här min e-bok kommer in i bilden.

I ‘Den Ultimata Nybörjarguiden‘ har jag tagit med mig mina år av erfarenhet inom träning och hälsa för att skapa en bok som är enkel att förstå och ännu enklare att följa. Mitt mål är inte att sälja dig en mirakellösning, utan att ge dig verktygen du behöver för att göra verklig och varaktig förändring i din hälsa.

Med den här boken kommer du att lära dig att bygga ett starkt och positivt tankesätt som kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad genom hela din resa. Du kommer att upptäcka träningsprogram som är anpassade för nybörjare och som kan utföras hemma med minimal utrustning. Jag delar även en mängd hälsosamma recept som är enkla att tillaga och smakar fantastiskt.

Det bästa av allt är att du inte kommer att vara ensam på din resa. Boken innehåller en dagbok som hjälper dig att hålla koll på din utveckling och dina framsteg. Du kommer att se hur du blir starkare, mer energisk och mår bättre dag för dag.

Så, om du någonsin har övervägt att ta kontroll över din hälsa, om du längtar efter att känna dig starkare och mer självsäker, då är ‘Den Ultimata Nybörjarguiden’ det första steget på din resa. Låt mig hjälpa dig att göra din hälsodröm till verklighet. Börja din förändring idag.

Köp den Ultimata Nybörjarguiden HÄR.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande