LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vilken mysig dag vi har haft idag! Först fick jag lite panik när vi kom in till stan och alla parkeringar som jag är van vid att parkera på var upptagna. Så jag körde vidare och kom till slut in på en gata som jag aldrig hade kört förr och vips så hittade jag en tom parkering som dessutom var superbillig! Så där ställde jag mig och sen fick vi promenera lite snabbt till hotellet där vi skulle möta Jessica.

När vi träffats så gick vi en promenad till Aker Brygge och satte oss på Olivias för att luncha.

Olivias_aker_brygge_osloDet är så mysigt ställe med god mat och trevlig atmosfär, så det kändes som en perfekt restaurang att visa för min nyblivna vän. 🙂

jessicaVi åt varsin pizza och pratade om allt mellan himmel och jord. Filip fick såklart också smaka lite grann.

restaurang_aker_brygge_oslo

Dock är han inte så matsugen och hans feber har suttit i i några dagar och nu har vi kommit fram till vad det är som är fel. Han har fått vattenkoppor! Igår såg det ut som att han hade fått en finne på hakan och i morses hade han fått en till och nu har vi upptäckt ännu en prick..

olivia_aker_bryggeSå han har varit lite hängig och inte riktigt sig själv.. Men vad jag har fått höra så är det bara bra att han har fått vattenkoppor och tydligen så är det bättre att man får det ju yngre man är. Så vi får bara försöka vara där för honom och göra det bästa av situationen till prickarna försvinner. Vi var på apoteket förut och köpte massa medicin som kan lindra kliandet.

Men i alla fall. Lunchen var supertrevlig och efter vi ätit så gick vi en sväng på stan innan det var dags för mig att åka och träffa min man som slutat jobba.

Nu är vi hemma igen och har köpt med oss massa gott som vi ska mumsa på när Filip har lagt sig för att fira lite grann att min man nu är ledig under en väldigt lång tid. <3

Hoppas ni får en mysig kväll, nu ska jag återgå till att mysa med min lille prins innan han ska sova! Kramkram

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Som jag saknar Norge när jag läser din blogg. Arbetade som aupair där i 7 månader 2005. I Vollen

  2. Som jag saknar Norge när jag läser din blogg. Arbetade som aupair där i 7 månader 2005. I Vollen

  3. Som jag saknar Norge när jag läser din blogg. Arbetade som aupair där i 7 månader 2005. I Vollen

  4. Som jag saknar Norge när jag läser din blogg. Arbetade som aupair där i 7 månader 2005. I Vollen

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande