LIVE YOUR BEST

WEBBUTIK

ONLINE COACHING – Välj mellan Basic, Better eller Best. Onlinecoaching ger dig de bästa möjliga förutsättningarna för att nå dina hälsomål. Här får du både ett skräddarsytt kostschema och träningsprogram skapat efter dina personliga förutsättningar och önskade mål. Alla program är samlade i en app där du får uppföljning via chatt till certifierad Hälsocoach.

TRÄNINGSPROGRAM –  Med en tydlig plan blir det lättare att nå sina mål och få snabbare resultat. Att följa ett träningsprogram är till för dig som inte har tid att möta upp en PT på gymmet utan kan med enkla verktyg nå toppresultat på egen hand.

KOSTSCHEMAN – Ett färdigt kostschema ger dig allt du behöver för att förbättra din hälsa med hjälp av kosten. Välj mellan kostschema för viktnedgång eller muskeluppbyggnad.

PRESENTKORT – Köp ett presentkort och ge bort till någon du tycker om. Detta är en perfekt present att ge bort. Presentkortet kan sedan användas på alla mina tjänster på hemsidan och även på massagebehandlingar som bokas via Bokadirekt