LIVE YOUR BEST

FAQs

Vad har du för utbildning?
Jag har en 1,5 års lång utbildning för att kunna bli certifierad Hälsocoach. Jag är utbildad personlig tränare, kostrådgivare, stresscoach och massör.

Vad är skillnaden på ett färdigt kostschema och ett kostschema i Basic/Better/Best?
Ett färdigt kostschema som finns att köpa i shoppen är för viktnedgång, muskelbyggnad eller detox. Dom färdiga kostprogrammen innehåller uträkningar, måltidsalternativ, recept, tips och råd, samt information om det alternativet man valt. Det finns även träningsprogram och presentkort att köpa i shoppen.

Dom individanpassade kostprogrammen (Basic, better, best) gör jag efter ett telefon/videosamtal eller via frågeformulär som du fyller ut, för att jag ska kunna göra ett så skräddarsytt kostschema som möjligt till dig efter dina förutsättningar, behov och önskade mål. Dessa kostscheman ger dig den optimala förutsättningen för att lyckas med ditt mål. Du får även tillgång till en app där du kan registrera måltider, få receptförslag, samt chat med mig för daglig coaching.

Kan man boka kostrådgivning och träningsprogram tillsammans?
Självklart går det att kombinera både kostrådgivning och träning, vilket jag även rekommenderar för att få bäst resultat och välmående.

Kan jag som gravid boka programmet Better?
Självklart, alla våra program Basic, Better och Best går att boka som gravid. Jag anpassar alla tränings och kostprogram efter dig som person oavsett om du önskar viktnedgång, viktuppgång, en stabil vikt, hälsosam kost och träningsprogram osv. Som hälsocoach ser jag på helheten Hälsa – inifrån och ut – och gör det bästa för att du ska lyckas nå dina mål med dina förutsättningar.

Varför ska man välja just dig som onlinecoach?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja mig som din onlinecoach:

  1. Erfarenhet: Jag har gedigen erfarenhet inom området och har hjälpt många klienter att nå sina hälsomål. Jag har även personlig erfarenhet av att återfå formen efter graviditeter, vilket gör att jag förstår de utmaningar och behov som kan uppstå i den situationen.

  2. Expertis: Som certifierad hälsocoach har jag utbildning och kunskap inom kost, träning, stresshantering och massagebehandlingar. Jag kan erbjuda en holistisk och heltäckande approach för att förbättra din hälsa och välbefinnande.

  3. Individanpassning: Jag skapar skräddarsydda program och rådgivning som är anpassade efter dina specifika behov, mål och livsstil. Varje individ är unik, och jag ser till att dina planer och strategier är anpassade för att passa just dig.

  4. Hållbarhet: Mitt fokus ligger på att skapa långsiktiga och hållbara resultat. Jag hjälper dig att förstå dina vanor och livsstilsval så att du kan göra varaktiga förändringar och upprätthålla en hälsosam livsstil på lång sikt.

  5. Stöd och motivation: Som din onlinecoach kommer jag att finnas där för dig genom coaching via chatt och eventuella videosamtal. Jag kommer att ge dig det stöd, den motivation och peppning du behöver för att hålla dig på rätt spår och uppnå dina mål.

Välja mig som din onlinecoach innebär att du får en engagerad och erfaren partner i din hälsorevolution. Tillsammans kan vi skapa en hälsosam livsstil och hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv.

Gäller 14 dagar ångerrätt, distansavtalslagen?
Du har, enligt distansavtalslagen, ångerrätt inom 14 dagar från att du bokade tid för rådgivning. Rätten att ångra din anmälan eller köp gäller enbart om tjänsten inte har påbörjats eller om jag har gjort färdigt dina program. Om du vill ångra ditt köp innan tjänsten påbörjats så kan du göra det skriftligen via e-post till susanna@lybholding.se

Kan man ångra påbörjade tjänster om man inte är nöjd?
Det är viktigt att du som konsument vet om att vi inte erbjuder någon ångerrätt på våra tjänster när dom är påbörjade. Är du inte nöjd med köpet eller av andra orsaker önskar att avbryta den påbörjade tjänsten så kan vi tyvärr inte erbjuda pengar tillbaka då arbetet av Hälsocoachen redan är gjort. Ångerrätten gäller inte för avtal som avser en vara som tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel, dvs alla våra coachingtjänster, träningsprogram och kostrådgivning. Detta enligt lagen om distansavtal utanför affärslokaler i 2 kap 11§, punkt 3.

Kan man använda friskvårdsbidrag hos er?
Ja, PT- och kostrådgivningstjänster går under kost- och motionsrådgivning. Därför går det utmärkt att använda oss som skattefri friskvårdsförmån genom ditt arbete eller egna företag. Även massage går det att utnyttja friskvårdsbidraget på.

Vad finns det för betalningsalternativ?
Det går bra att betala med Swish, via faktura, kort, via Epassi eller Klarna. Väljer du Klarna så har du möjlighet att betala senare, delbetala eller betala direkt. 

Finns du på sociala medier?
Du kan hitta mig på Instagram: @halso.sanna

Youtube: Hälsosanna

TikTok: Hälsosanna