LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Välkommen till LiveYourBest med Susanna Jungblom, din certifierade Hälsocoach. Mitt stora intresse i livet är träning och hälsa och jag brinner för att hjälpa andra att nå sina hälsomål.

Livet har gett mig många lärdomar och efter tre graviditeter har jag samlat på mig en gedigen förståelse för hur man på bästa sätt kan återfå formen och skapa en balans mellan mammalivet och en hälsosam livsstil.

Med min erfarenhet vet jag hur mycket hälsosam kost och motion kan påverka din vardag. Jag vill dela med mig av min kunskap och kan hjälpa dig med kostrådgivning, personlig träning, stresshantering och även erbjuda massagebehandlingar för en holistisk hälsa inifrån och ut.

Som Hälsocoach strävar jag efter att ge mina klienter en djupare förståelse för deras vanor och livsstilsval, vilket skapar hållbara förändringar på lång sikt.

Om du är trött på jojobantning, ohållbara dieter eller onödig överträning, har du kommit helt rätt. Jag hjälper dig att uppnå din bästa form på ett naturligt och roligt sätt som är hållbart för resten av livet.

Varför skall du välja mig som din onlinecoach?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja mig som din onlinecoach:

  1. Erfarenhet: Jag har gedigen erfarenhet inom området och har hjälpt många klienter att nå sina hälsomål. Jag har även personlig erfarenhet av att återfå formen efter graviditeter, vilket gör att jag förstår de utmaningar och behov som kan uppstå i den situationen.

  2. Expertis: Som certifierad hälsocoach har jag utbildning och kunskap inom kost, träning, stresshantering och massagebehandlingar. Jag kan erbjuda en holistisk och heltäckande approach för att förbättra din hälsa och välbefinnande.

  3. Individanpassning: Jag skapar skräddarsydda program och rådgivning som är anpassade efter dina specifika behov, mål och livsstil. Varje individ är unik, och jag ser till att dina planer och strategier är anpassade för att passa just dig.

  4. Hållbarhet: Mitt fokus ligger på att skapa långsiktiga och hållbara resultat. Jag hjälper dig att förstå dina vanor och livsstilsval så att du kan göra varaktiga förändringar och upprätthålla en hälsosam livsstil på lång sikt.

  5. Stöd och motivation: Som din onlinecoach kommer jag att finnas där för dig genom coaching via chatt och eventuella videosamtal. Jag kommer att ge dig det stöd, den motivation och peppning du behöver för att hålla dig på rätt spår och uppnå dina mål.

Välja mig som din onlinecoach innebär att du får en engagerad och erfaren partner i din hälsorevolution. Tillsammans kan vi skapa en hälsosam livsstil och hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv.

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Önskar du att boka tid för massagebehandling så kan det bokas via Bokadirekt