LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er alla och glad midsommar!

Jag var precis och hämtade ut en ny klocka på posten och jag måste säga att jag faktiskt är väldigt positivt överraskad över designen. Detta är verkligen den perfekta klockan nu i sommar och ett fint tillskott i min klocksamling.

klocka_Deevotion

Klockan är från Deevotion och dom har ett brett utbud av olika färger och varianter på klockor, men jag valde denna eftersom jag tycker att den är riktigt fräsch och fin nu i sommar när man blivit lite solbrun. Jag älskar kombinationen av blåa pärlor med brunt band, till den vita urtavlan med guldiga detaljer.

deevotion_klocka

Detta är inte bara en klocka, utan även ett fint smycke. Jag älskar den!

Deevotion

Tycker ni klockan var lika fin som mig? Då kan ni gå in på Deevotions hemsida HÄR och se på alla fina modeller, färger och varianter och kanske köpa dig en egen. Eller så kan ni hålla utkik här på bloggen för om inte allt för länge så kommer jag att lägga upp en tävling där ni har chans att vinna en alldeles egen klocka från Deevotion!! Wiihoo! 😀

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande