LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!I natt har jag sovit som en stock, säkert för att det var en väldigt intensiv dag igår. Det känns nästan lite overkligt, så som mycket annat i mitt liv har gjort sen jag träffade min man egentligen. Allting har gått väldigt fort och jag är så lycklig för allt jag har fått vara med om i mitt liv.Jag satt precis och kollade igenom lite bilder som M tog igår under tiden vi filmade. Det blev några underbara bilder och jag är så oerhört stolt över min lilla son som var så duktig och uthållig igår under hela dagen. Han är så glad, charmig och fantastisk liten pojke.mamma_och_sonFör varje dag som går så längtar jag mer och mer efter att få visa upp lille bebisen för Filip och se hur han hanterar sin roll som storebror. Jag är helt övertygad om att mina pojkar kommer älska varandra och ha det så fint tillsammans.namnarmbandTrots att vi höll på i flera timmar här hemma igår så höll Filip humöret uppe. Jag var lite osäker på om han skulle bli alldeles utmattad i slutet, men det gick faktiskt bättre än väntat som tur är.familjVi fick tagit massor utav härliga bilder under gårdagen och egentligen så har vi ju faktiskt väldigt mycket bilder sparade sen jag började blogga så jag tänkte att jag skulle sätta mig någon dag och plocka ut några guldkorn och framkalla till ett fotoalbum. Kanske är lite gammaldags, men för mig känns det som det bästa sättet att bevara fina bilder och minnen på. Det är så lätt att man glömmer bort och att alla foton läggs lagrade på en hårddisk någonstans. Tack och lov har jag bloggen att gå tillbaka och se i, men ibland vill man kunna sitta utan elektronik och bara bläddra bland blad och minnas tillbaka.mammalivet

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Super fina bilder på er =).. Vad har du för kamera ??=)KramOSLOFRU SVAR:Tack, en Canon EOS 6D 😊

  2. Super fina bilder på er =).. Vad har du för kamera ??=)KramOSLOFRU SVAR:Tack, en Canon EOS 6D 😊

  3. Super fina bilder på er =).. Vad har du för kamera ??=)KramOSLOFRU SVAR:Tack, en Canon EOS 6D 😊

  4. Super fina bilder på er =).. Vad har du för kamera ??=)KramOSLOFRU SVAR:Tack, en Canon EOS 6D 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning