LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

oslofru-273

Gud vad jag saknar dig nu min fina, underbara man. Vad skulle jag gjort utan dig? Det låter möjligen lite klyschigt, men mitt liv startade på riktigt när jag träffade dig. Det känns på något sätt som att mitt liv fram tills den dagen vi sågs för första gången bara var år som skulle forma mig till den perfekta personen till dig så att vi skulle passa varandra på bästa möjliga sätt. Att vi är menade för varandra är en självklarhet och vi har haft så många fina stunder tillsammans. Vi har växt ihop till en och nu har vi dessutom en underbar liten pojke tillsammans och snart en till som kommer göra våran familj fullständig.

Jag vaknar  upp varje dag och är så tacksam över att vi träffats, just då, den dagen vi gjorde det. Jag är så tacksam över att vi två är som vi är och det är ingen annan som behöver förstå eller som ens kan förstå hur vi har det tillsammans. Det är äkta kärlek helt enkelt.. det finns ingen annan logisk förklaring till mina känslor för dig. Jag älskar dig.

gant_skjortaJag längtar så innerligt tills vi ses imorgon igen… <3

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Åh vad fint med sådan kärlek. Jag känner likadant för min man. Önskar att fler i min omgivning kunde känna likadant för sina partners 😊

  2. Åh vad fint med sådan kärlek. Jag känner likadant för min man. Önskar att fler i min omgivning kunde känna likadant för sina partners 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning