LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag känns det som att vi har haft fullt upp hela dagen från att vi gick upp och ända tills nu. Först var vi på stan med Jakob och Johanna, sen fikade vi hemma hos mina föräldrar med min mormor och morfar och sen var vi iväg och handlade med min pappa. Så först nu kom vi hem och satte oss på soffan för att vila en stund.

soffmysJag känner verkligen hur det tar på krafterna att röra sig mycket nu när jag är höggravid och sammandragningarna kommer rätt så tätt nu för tiden. Därför känns det rätt skönt att jag och Filip kan ligga och ta det lite lugnt på soffan medan resten av familjen står för middagen i köket.

svart_skinnsoffaDet blir förmodligen en lugn kväll här hemma och jag hoppas verkligen att Filip vill somna ikväll och sover hela natten.

skinnsoffaHoppas ni har en fin måndag allihopa. Nu är det middagsdags! 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Att du orkar. Själv låg man uppsvullen som en strandad val med foglossningaren och en känsla att ungen skulle glida ut om man ställde sig upp.OSLOFRU SVAR:Jag har nog faktiskt rätt så mycket energi för att vara så här långt gången i min graviditet, så det är jag väldigt glad över 😊

  2. Att du orkar. Själv låg man uppsvullen som en strandad val med foglossningaren och en känsla att ungen skulle glida ut om man ställde sig upp.OSLOFRU SVAR:Jag har nog faktiskt rätt så mycket energi för att vara så här långt gången i min graviditet, så det är jag väldigt glad över 😊

  3. Att du orkar. Själv låg man uppsvullen som en strandad val med foglossningaren och en känsla att ungen skulle glida ut om man ställde sig upp.OSLOFRU SVAR:Jag har nog faktiskt rätt så mycket energi för att vara så här långt gången i min graviditet, så det är jag väldigt glad över 😊

  4. Att du orkar. Själv låg man uppsvullen som en strandad val med foglossningaren och en känsla att ungen skulle glida ut om man ställde sig upp.OSLOFRU SVAR:Jag har nog faktiskt rätt så mycket energi för att vara så här långt gången i min graviditet, så det är jag väldigt glad över 😊

  5. Så härligt det ser ut.det var förresten länge sen du hade veckans åsikt på bloggen, kommer det tillbaka eller?Kram <3OSLOFRU SVAR:Det kommer tillbaka när jag har någon åsikt värd att ta upp. 😊 Har du något förslag du skulle vilja att jag ska skriva om? Kramar

  6. Så härligt det ser ut.det var förresten länge sen du hade veckans åsikt på bloggen, kommer det tillbaka eller?Kram <3OSLOFRU SVAR:Det kommer tillbaka när jag har någon åsikt värd att ta upp. 😊 Har du något förslag du skulle vilja att jag ska skriva om? Kramar

  7. Så härligt det ser ut.det var förresten länge sen du hade veckans åsikt på bloggen, kommer det tillbaka eller?Kram <3OSLOFRU SVAR:Det kommer tillbaka när jag har någon åsikt värd att ta upp. 😊 Har du något förslag du skulle vilja att jag ska skriva om? Kramar

  8. Så härligt det ser ut.det var förresten länge sen du hade veckans åsikt på bloggen, kommer det tillbaka eller?Kram <3OSLOFRU SVAR:Det kommer tillbaka när jag har någon åsikt värd att ta upp. 😊 Har du något förslag du skulle vilja att jag ska skriva om? Kramar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande