LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!Vilken dag! Trots att hela familjen fått sova minimalt i natt på Filips växande tänder så bestämde vi oss ändå för att ta en tur till Jessheim för lite shopping. Det känns liksom så mycket bättre när man gör sig i ordning lite grann och tar vara på dagen trots att man är lite trött.Vi började med att hitta allt vi skulle till Filip inför att han ska börja på dagis. Stövlar, skaloverall, ordentliga skor och kläder. Allt annat är redan fixat! Efter en stund började Filip bli väldigt trött så då la vi han i vagnen och så fick han sova middag medan vi tog en lång och stillsam fika på Jordbaerpikena.lunchDet var jättegott, men efter vi hade ätit blev både jag och M helt slut och kollade på varandra och sa: “Ska vi fixa det sista och sen åka hem och turas om att sova middag?”profilSå det gjorde vi! Jag köpte hårfärg hos en frisör och så handlade vi lite smått och gott till lördagsmys ikväll och sen åkte vi hem. Mina ögon gick nästan i kors och illamåendet började krypa sig på, så jag sprang upp och la mig medan M och Filip gick och lekte. Nu har jag precis vaknat och tagit över så att M ska få sova lite grann. Phu, det är då tur att vi har varandra och kan hjälpas åt!Vi får se vad vi gör resten av dagen, men om jag orkar och får tid till det lite senare så ska jag nog se till att färga håret! Gud så jag längtar efter att gå tillbaka till min normala färg, att vara ljusare i håret passar mig verkligen inte så bra som jag skulle hoppas på tyvärr. Sen efter det så håller jag verkligen tummarna på att Filip får sova i natt och att hans tänder slutar göra ont så att vi får en lugn kväll och förhoppningsvis en lång natts sömn när det är dags. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Du passar skitbra i båda kulörerna, verkligen alltså! 😊Själv ligger jag i valet och kvalet nu, har egentligen mörkbrunt men nu har det ljusnat av lite och framförallt i hårfästet haha…#donotknowwhattodoOSLOFRU SVAR:Tack vad snäll du är. 😊 Jag tycker det är kan vara fint att vara lite ljusare på sommaren, men eftersom jag själv tycker att jag passar bäst i mörkt så förstår jag egentligen inte varför det skulle vara annorlunda bara för att det är annan årstid 😋 Så nu är jag mörk igen och blev supernöjd! 😃

  2. Du passar skitbra i båda kulörerna, verkligen alltså! 😊Själv ligger jag i valet och kvalet nu, har egentligen mörkbrunt men nu har det ljusnat av lite och framförallt i hårfästet haha…#donotknowwhattodoOSLOFRU SVAR:Tack vad snäll du är. 😊 Jag tycker det är kan vara fint att vara lite ljusare på sommaren, men eftersom jag själv tycker att jag passar bäst i mörkt så förstår jag egentligen inte varför det skulle vara annorlunda bara för att det är annan årstid 😋 Så nu är jag mörk igen och blev supernöjd! 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning