LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Heeej!

Min första video, filmat med min nya GoPro Hero 4. Enjoy! 😉

https://youtu.be/rcqCNs1L5L8

Glöm inte att subscriba på min youtubekanal för fler videos!

Nu ska jag och M baka födelsedagstårta till Filip som fyller 2 år imorgon. Go kväll på er!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej Susanna! Shit jag älskar din blogg och följer den “slaviskt” 😃 den är grym och älskar verkligen din kanal på Youtube också! Men jag måste bara få fråga – vad använder du för program för att redigera filmerna med? Filmar och fotar själv massor så det vore kul att hitta nåt bra program att testa!kram/MarinaOSLOFRU SVAR:Så kul att höra! 😃 Vad glad jag blir 😃 Jag använder GoPro Studios eftersom jag har en GoPro videokamera. Men om du har Mac så funkar Imovie väldigt bra att redigera i också. 😊 Kram på dig och tusen tack för din fina kommentar 😊

  2. Hej Susanna! Shit jag älskar din blogg och följer den “slaviskt” 😃 den är grym och älskar verkligen din kanal på Youtube också! Men jag måste bara få fråga – vad använder du för program för att redigera filmerna med? Filmar och fotar själv massor så det vore kul att hitta nåt bra program att testa!kram/MarinaOSLOFRU SVAR:Så kul att höra! 😃 Vad glad jag blir 😃 Jag använder GoPro Studios eftersom jag har en GoPro videokamera. Men om du har Mac så funkar Imovie väldigt bra att redigera i också. 😊 Kram på dig och tusen tack för din fina kommentar 😊

  3. Hej Susanna! Shit jag älskar din blogg och följer den “slaviskt” 😃 den är grym och älskar verkligen din kanal på Youtube också! Men jag måste bara få fråga – vad använder du för program för att redigera filmerna med? Filmar och fotar själv massor så det vore kul att hitta nåt bra program att testa!kram/MarinaOSLOFRU SVAR:Så kul att höra! 😃 Vad glad jag blir 😃 Jag använder GoPro Studios eftersom jag har en GoPro videokamera. Men om du har Mac så funkar Imovie väldigt bra att redigera i också. 😊 Kram på dig och tusen tack för din fina kommentar 😊

  4. Hej Susanna! Shit jag älskar din blogg och följer den “slaviskt” 😃 den är grym och älskar verkligen din kanal på Youtube också! Men jag måste bara få fråga – vad använder du för program för att redigera filmerna med? Filmar och fotar själv massor så det vore kul att hitta nåt bra program att testa!kram/MarinaOSLOFRU SVAR:Så kul att höra! 😃 Vad glad jag blir 😃 Jag använder GoPro Studios eftersom jag har en GoPro videokamera. Men om du har Mac så funkar Imovie väldigt bra att redigera i också. 😊 Kram på dig och tusen tack för din fina kommentar 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera