LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår var vi nere och åt i hotellets restaurang till middag och det var ingen höjdare tyvärr. Det var inget fel på maten, platsen eller personalen, utan smakerna. Jag tror helt enkelt att deras smaker på maten skiljer sig så enormt mot våra i Skandinavien att det, för mig, uppfattas som en lite äcklig smak på allt. Det spelade liksom ingen roll vad vi beställde, för allt smakade mer eller mindre samma sak. Efter middagen så gick vi tillbaka till rummet för att sova eftersom vi var rätt så trötta efter flygresan. Jag hoppade i duschen och när jag var klar så badade vi barnen och sen var det dags att hoppa i säng. Jag klädde på pojkarna och sen la vi oss. Allt som vanligt, meeeen. Mitt i natten börjar Filip gråta och när M skulle hålla om honom så kände han att han var alldeles blöt. Han bad mig att springa upp och hämta en ny blöja och en torr pyjamas. När vi skulle byta på honom så insåg vi att han inte hade någon blöja!? Hallå? Hur tusan kunde jag glömma att sätta på min son en blöja innan han ska sova? Herregud så virrig jag är. Är det ens möjligt? Hmm, jag får skylla på resfeber! Jag har aldrig blivit så förvånad över mig själv och låg sen länge och försökte spola tillbaka tiden då jag klädde pojkarna för kvällen.. glömde jag verkligen att sätta på honom en blöja? Det har inte hänt på snart 2,5 år, känns nästan lite läskigt att jag glömde..

Trots det lilla avbrottet mitt i natten så har det gått väldigt bra. Sängarna är sköna och pojkarna har fått varsin säng som dom tycker om.

hotell_budapest

Bry er inte om Oskars knästrumopr, han har lånat sin storebrors förstår ni 😉

Vi ska snart gå ner och äta frukost och sen ska jag gå på en ansiktsbehandling. Efter det ska vi leka i ett vattenland och efter det ska jag på massage. Jag sa ju att jag ville unna mig lite skönhetsbehandlingar här nere och det ska jag verkligen göra också. Minst en om dagen! Det är otroligt billigt så man får ju passa på! Ansiktsbehandlingen som i vanliga fall brukar gå på närmare 2000kr hemma i Norge/Sverige kostar inte mer än några hundralappar här. Massagen går på 300 osv osv. Dom erbjuder sminkning här på hotellet också vilket endast kostar 90kr! Kanske skulle testa?

Nä nu kurrar det i magen, ska bli spännande att se om hotellfrukosten bjuder på annat än konstiga smaker med olika konsistenser! 😉

finest_intervju

För er som har missat det så har jag ju börjat att blogga som toppbloggare på Finest och i samband med det så intervjuade dom mig.

Nu kan ni läsa intervjun om ni vill. Jag berättar bland annat varför jag bloggar, vad man kan förvänta sig av mig, tre saker jag inte kan leva utan och lite annat smått och gott.

Ni kan klicka på bilden eller Här om ni vill komma direkt till intervjun.

Kram, kram

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande