LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Det känns som att jag har ett riktigt bra flyt på allt jag gjort idag. Barnen var väldigt snälla på morgonen vilket gjorde att jag fick gjort massor! Blogga, maila, plocka diskmaskinen, hänga tvätt, fixat matpacke och förberett Filip till förskolan. Sen tog vi en promenad dit och lämnade honom och sen när vi kom hem igen så har Oskar legat under sitt babygym och jollrat och jag har suttit jämte och ätit frukost och gjort mig klar för dagen.

Vi ska alldeles strax åka iväg och träffa Amanda och Alma. Vi ska gymma som vanligt och efter det så ska jag åka och vinterfixa bilen. Ni vet, byta vinterdäck, tvätta och göra rent både invändigt och utvändigt, fixa sånt som är fel, kolla motorolja och allt vad dom nu gör när man lämnar in den. Jag har ingen aning om allt som måste fixas på bilar så därför känns det rätt så skönt att kunna lämna in den till experter som gör allt åt mig och sen får jag hämta ut den ren, fräsch och skinande fin! 😉

traningsvaskaBebis är med, träningsväskan är packad, eller hehe, träningsväska och träningsväska.. rättare sagt – LV-väskan är packad med blöjor, ombyte till bebis, whipes, ersättning, napp och sånt. Träningskläderna har jag på mig och duscha gör jag hemma, så att kalla det för träningsväska är kanske inte helt rätt, menmen.

Det ska bli härligt att komma iväg en sväng och medan bilen är på service så får jag försöka fördriva en rätt så lång tid på gymmet idag. Men det ska nog inte bli några problem när jag har massa träningskompisar med mig! 😉

Ha en fin dag så länge allihopa så hörs vi när vi kommer hem igen. Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande