LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

Vi är fortfarande sjuka här hemma och natten har varit väldigt tuff för oss alla. Filip verkar vara värre igen och jag är definitivt inte på bättringsvägen, snarare tvärt om tyvärr..

Det är dagar som dessa som jag bara vill vara mig själv. Jag skulle göra vad som helst för att kunna spola fram tiden till Filips lillebror kommer och jag kunde få vara mig själv igen.. Jag vill inte vara sjuk, jag vill inte vara stor och plufsig – jag vill bara vara mig själv och ha min normala, vanliga kropp tillbaka. Jag vill kunna äta vad jag vill, jag vill se ut som mig och jag vill börja träna igen..

magtraning

Speciellt när jag är sjuk så känns det extra jobbigt. Visst älskar jag att vara gravid och allting som har med lilla bebisen att göra. Men när det kommer till den stora förändringen med kroppen, alla hormoner, mitt humör, mitt psyke – ja, då vill jag faktiskt hellre vara ikkegravid än gravid. Så nu hoppas jag verkligen att jag kan bli frisk snart så att dom här dumma känslorna i min kropp försvinner så att jag kan njuta sista tiden av graviditeten.

Idag ska vi inte göra något annat än att försöka återhämta oss och bli friska. Vi ska äta massa frukt och vitaminer, dricka massor och sova så fort Filip sover. Vi håller tummarna på att bli friska snart, kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Vad jobbigt att du känner så, men du får tänka på framtiden! 😊OSLOFRU SVAR:Jo det gör jag såklart, mycket att se fram emot 😊

 2. Vad jobbigt att du känner så, men du får tänka på framtiden! 😊OSLOFRU SVAR:Jo det gör jag såklart, mycket att se fram emot 😊

 3. Vad jobbigt att du känner så, men du får tänka på framtiden! 😊OSLOFRU SVAR:Jo det gör jag såklart, mycket att se fram emot 😊

 4. Vad jobbigt att du känner så, men du får tänka på framtiden! 😊OSLOFRU SVAR:Jo det gör jag såklart, mycket att se fram emot 😊

 5. Åh gud vilken bra kropp, är det du på bilderna?OSLOFRU SVAR:Hihi tack, jo det var jag mellan mina två graviditeter 😊

 6. Åh gud vilken bra kropp, är det du på bilderna?OSLOFRU SVAR:Hihi tack, jo det var jag mellan mina två graviditeter 😊

 7. Oj vad jag känner igen mig! Just nu håller något på att bryta ut hos mig så jag väntar bara på att snart ligga helrak och sjuk 😟 Förstår din känsla att vilja tillbaka till “sitt vanliga”. Krya på dig!OSLOFRU SVAR:Uff så jobbigt, hoppas inte du blir sjuk 😟 Tack snälla du!

 8. Oj vad jag känner igen mig! Just nu håller något på att bryta ut hos mig så jag väntar bara på att snart ligga helrak och sjuk 😟 Förstår din känsla att vilja tillbaka till “sitt vanliga”. Krya på dig!OSLOFRU SVAR:Uff så jobbigt, hoppas inte du blir sjuk 😟 Tack snälla du!

 9. Oj vad jag känner igen mig! Just nu håller något på att bryta ut hos mig så jag väntar bara på att snart ligga helrak och sjuk 😟 Förstår din känsla att vilja tillbaka till “sitt vanliga”. Krya på dig!OSLOFRU SVAR:Uff så jobbigt, hoppas inte du blir sjuk 😟 Tack snälla du!

 10. Oj vad jag känner igen mig! Just nu håller något på att bryta ut hos mig så jag väntar bara på att snart ligga helrak och sjuk 😟 Förstår din känsla att vilja tillbaka till “sitt vanliga”. Krya på dig!OSLOFRU SVAR:Uff så jobbigt, hoppas inte du blir sjuk 😟 Tack snälla du!

 11. Bara att glida med!:)När jag tänker tillbaka på förra graviditeten så kommer det inte upp några minnen av att jag kände mig klumpig, även om jag verkligen gjorde det just då.. man får försöka se det fina runt omkring och att det är tillfälligt, och SEN vad man får:)OSLOFRU SVAR:Ja absolut 😊

 12. Bara att glida med!:)När jag tänker tillbaka på förra graviditeten så kommer det inte upp några minnen av att jag kände mig klumpig, även om jag verkligen gjorde det just då.. man får försöka se det fina runt omkring och att det är tillfälligt, och SEN vad man får:)OSLOFRU SVAR:Ja absolut 😊

 13. Bara att glida med!:)När jag tänker tillbaka på förra graviditeten så kommer det inte upp några minnen av att jag kände mig klumpig, även om jag verkligen gjorde det just då.. man får försöka se det fina runt omkring och att det är tillfälligt, och SEN vad man får:)OSLOFRU SVAR:Ja absolut 😊

 14. Bara att glida med!:)När jag tänker tillbaka på förra graviditeten så kommer det inte upp några minnen av att jag kände mig klumpig, även om jag verkligen gjorde det just då.. man får försöka se det fina runt omkring och att det är tillfälligt, och SEN vad man får:)OSLOFRU SVAR:Ja absolut 😊

 15. Gud vilken snygg kropp <3 Sa skulle jag vilja se ut.Vad tranade du?Krya pa erKram Kram(Skrev pa en utlandsk dator, sa bara a och o)OSLOFRU SVAR:Nejmen tack. Tränade lite hemma, men gick för det mesta långa promenader för att hålla igång. 😊 Kramar

 16. Gud vilken snygg kropp <3 Sa skulle jag vilja se ut.Vad tranade du?Krya pa erKram Kram(Skrev pa en utlandsk dator, sa bara a och o)OSLOFRU SVAR:Nejmen tack. Tränade lite hemma, men gick för det mesta långa promenader för att hålla igång. 😊 Kramar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande