LIVE YOUR BEST

Video – 10 frågor, 10 svar

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hallå där allihopa!

Eftersom jag bytt bloggportal och det möjligen tittar in en och annan ny filur här så tänkte jag att jag skulle svara på 10 frågor i en videoblogg så att ni snabbt får lärt känna mig lite bättre.

https://youtu.be/zY3h9PEhPwk

Jag försöker ju att hålla vad jag lovat om att spela in ungefär en video i veckan, men det är inte alltid helt lätt att komma på vad jag ska göra för filmer, så om ni har någonting ni vill att jag ska prata om, frågor jag ska svara på, eller någonting som ni vill se så får ni bara säga till så fixar jag det!

Denna dagen gick fort förbi och jag har redan hämtat Filip från förskolan och lagat middag som står varm och klar på bordet och nu väntar vi bara på att min älskade man ska komma hem från jobbet så att vi kan äta. Det har redan blivit eftermiddag och ikväll hoppas jag att vi lyckas få barnen att somna i synk och i tid så att jag och M får lite egentid med varandra. Jag har bunkrat upp med en stor skål popcorn och ser fram emot att se Sveriges Mästerkock ikväll. Som jag sagt tidigare så är min man grymt duktig på att laga mat och även fast jag kanske inte är så duktig själv så intresserar det mig ändå med matlagning så därför är detta tvprogrammet en höjdpunkt på veckan. Annars ser vi inte så mycket tv utan streamar mest serier från Netflix.

Hoppas ni får en mysig lillördag så hörs vi imorgon bitti igen. Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vi håller på att planera bröllop just nu och gick in på din blogg för att få se hur ditt bröllop såg ut men du verkar inte ha lagt upp några bilder från det? Är det något du skulle vilja dela med dig av nu i efterhand? Hade varit så kul att få se!!

  2. Vi håller på att planera bröllop just nu och gick in på din blogg för att få se hur ditt bröllop såg ut men du verkar inte ha lagt upp några bilder från det? Är det något du skulle vilja dela med dig av nu i efterhand? Hade varit så kul att få se!!

  3. Hej! Så spännande att ni planerar bröllop! 😊 Vi gifte oss borgligt och har inte så många bilder från bröllopet, men jag tror faktiskt att jag har lagt upp några bilder tidigare. Jag kan göra ett inlägg om det snart igen! Kramar och lycka till med bröllopsplaneringen <3

  4. Hej! Så spännande att ni planerar bröllop! 😊 Vi gifte oss borgligt och har inte så många bilder från bröllopet, men jag tror faktiskt att jag har lagt upp några bilder tidigare. Jag kan göra ett inlägg om det snart igen! Kramar och lycka till med bröllopsplaneringen <3

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande