LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Åååh, nu är den här goingen hemma igen efter en heldag på förskolan!

Filip

Just för tillfället så väntar vi spänt på vad min man ska bjuda på till middag. Han har börjat intressera sig mer och mer för matlagning verkar det som eftersom han ofta säger att jag inte behöver laga någonting eftersom han själv vill göra det. Eller kanske är det ett snällt sätt att säga att han inte gillar det jag lagar? 😉 Hihi, nejdå. Men visst är det skönt att få maten serverad lite då och då. Det uppskattas verkligen 🙂

Jag pratade precis med min mamma i telefon och gick ut och kollade posten. Vi hade fått alla papper nu som jag ansökt om för att kunna göra ett pass till Oskar och nu återstår det bara att åka till Sverige och gå till polisen för att fixa ett pass. Mamma blev glad eftersom det betyder att vi kommer och hälsar på redan nu till helgen. Dock tar jag bara med mig Oskar och åker medan Filip stannar hemma med M. Det blir en liten utflykt för mig med minstingen och mina föräldrar har sagt att dom kan hjälpa mig att ta Oskar på nätterna så att jag får sova ut. Det behövs verkligen och jag behöver få komma bort lite och umgås med mina föräldrar och göra någonting annat än att bara gå hemma. Jag kommer sakna mina andra pojkar massor, men vi är bara borta fredag-söndag och vi har planerat en del vi ska göra så tiden kommer förmodligen rusa förbi och vips så är vi hemma och tillsammans igen. Förutom att fixa pass till både mig och Oskar så ska vi träna (mamma och pappa älskar också att träna, kanske dom jag ärvt mitt träningsintresse ifrån?) och promenera massor i fina Alingsås. Sen kommer vi antagligen gå på stan och kolla runt, antagligen shoppa lite grann. Sen vill jag klippa mig, fixa naglarna, bada bubbelpool, bada bastu och bara ta vara på mig själv. Lite ego måste jag ju få vara när mamma och pappa kan passa på Oskar 😉

Nä nu kära ni är middagen serverad!

Förresten, här kommer dagens magövningar (jag själv hoppar över denna dagen då jag är förkyld):

dag24

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande