LIVE YOUR BEST

Världens snällaste bebis

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Halloj!

Oskar har varit världens snällaste bebis idag och sovit för det mesta medan jag har sprungit runt och packat allt som ska följa med till Sverige. Sen när han var vaken så har han legat i babygymmet, hoppat i babysittern och gått i den nya favoriten – gåstolen!

bebis_5_manaderMin lilla älskling <3 Än kan han inte gå eller dra sig framåt eftersom han nästan inte ens når ner till golvet. Men han sitter glatt och ser på när jag plockar och fixar, suttar på knapparna och skrattar glatt åt mig när jag ser på han.

bebis_i_gåstol

Jag har blivit så tokförälskad i min lilla Oskar. Kärleken för honom har liksom bara växt med tiden och jag känner mig nästan lite galen i honom ibland. Detta är inte någonting jag bara säger för att jag är hans mamma, men han kan nog vara världens snällaste bebis. Det är som natt och dag från när Filip var bebis då det var mycket gnäll, svårt att sova, svår i maten osv osv. Det gick ju självklart bra, men allt var så nytt med första barnet och man visste inte riktigt hur allting fungerade. Jag var lite osäker innan Oskar kom till världen över hur det skulle fungera att ha två barn, men det har varit så lätt och inga bekymmer över huvudtaget. Oskar gråter i princip aldrig, jag kan nog räkna på en hand hur många gånger han har gråtit sen han föddes för snart 5 månader sen. (ja det är faktiskt sant!!) Han är superlätt med maten, han ammades ju för det mesta från att han föddes och fram till för någon dag sen, men varvat med ersättning som han tagit utan problem i alla temperaturer. Han sover lätt och på bra tidspunkter under dagen och sover i princip hela nätterna. Ibland vaknar han 1 gång för att få lite ersättning men somnar alltid med flaskan i munnen. Så totalt brukar han sova från ca 20.00-08.00 varje natt. Han är alltid glad, jollrar och skrattar när han är vaken och är väldigt bekväm i alla situationer. Han trivs att ligga ensam och han trivs i alla våra vänners och familjers sällskap. Han har napp ibland, men är lika glad utan!

OskarJag är så obeskrivligt lycklig över att jag fått bli mamma till två så otroligt underbara och fantastiska små pojkar. Dom är så olika, men ändå så lika och jag älskar dom båda exakt, precis lika mycket! Mina barn, mina små liv. <3 Jag blir alldeles rörd när jag skriver om dom eftersom dom fyller mig med så mycket kärlek.

Jag ska plocka ihop det sista här nu och sen ska vi alldeles strax åka. Vi får hoppas att bilresan kommer gå bra och att vi inte kommer fram allt för sent. Hoppas ni har en fin torsdag så här långt, kramkram!

 

facebook 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jag har en fråga om hur du och din man ställer er inför pojkar och dockor?Min son är 10,5 månader och jag ska ha mitt andra barn när han är 15 månader.Jag tyckte att det var en jättebra ide att köpa en docka till honom innan bebisen kom, så att han kan vara delaktig med en egen bebis utan att behöva höra att han måste akta hela tiden. Och för att det nya tillskottet inte ska bli en chock.Men min sambo ratade iden fullständigt, “min pojk ska INTE leka med dockor” Det är inget som pojkar gör osv.Jag känner lite att det är begränsande att utesluta dockor helt bara för att min son råkar vara pojke! Då får han ju inte ens välja själv att inte vilja leka med dockor.Hur tänker du kring pojkar och dockor? Är det något ni har hemma? Hur gjorde ni för att “förbereda Filip inför Oskar?” Förbereda är kanske fel ord men jag hoppas du förstår.Du har verkligen världens finaste familj och jag hoppas ni får det jätte trevligt i Sverige under helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Hej Julia, jag har svarat dig i ett inlägg på bloggen 😊 kramar

  2. Jag har en fråga om hur du och din man ställer er inför pojkar och dockor?Min son är 10,5 månader och jag ska ha mitt andra barn när han är 15 månader.Jag tyckte att det var en jättebra ide att köpa en docka till honom innan bebisen kom, så att han kan vara delaktig med en egen bebis utan att behöva höra att han måste akta hela tiden. Och för att det nya tillskottet inte ska bli en chock.Men min sambo ratade iden fullständigt, “min pojk ska INTE leka med dockor” Det är inget som pojkar gör osv.Jag känner lite att det är begränsande att utesluta dockor helt bara för att min son råkar vara pojke! Då får han ju inte ens välja själv att inte vilja leka med dockor.Hur tänker du kring pojkar och dockor? Är det något ni har hemma? Hur gjorde ni för att “förbereda Filip inför Oskar?” Förbereda är kanske fel ord men jag hoppas du förstår.Du har verkligen världens finaste familj och jag hoppas ni får det jätte trevligt i Sverige under helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Hej Julia, jag har svarat dig i ett inlägg på bloggen 😊 kramar

  3. Jag har en fråga om hur du och din man ställer er inför pojkar och dockor?Min son är 10,5 månader och jag ska ha mitt andra barn när han är 15 månader.Jag tyckte att det var en jättebra ide att köpa en docka till honom innan bebisen kom, så att han kan vara delaktig med en egen bebis utan att behöva höra att han måste akta hela tiden. Och för att det nya tillskottet inte ska bli en chock.Men min sambo ratade iden fullständigt, “min pojk ska INTE leka med dockor” Det är inget som pojkar gör osv.Jag känner lite att det är begränsande att utesluta dockor helt bara för att min son råkar vara pojke! Då får han ju inte ens välja själv att inte vilja leka med dockor.Hur tänker du kring pojkar och dockor? Är det något ni har hemma? Hur gjorde ni för att “förbereda Filip inför Oskar?” Förbereda är kanske fel ord men jag hoppas du förstår.Du har verkligen världens finaste familj och jag hoppas ni får det jätte trevligt i Sverige under helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Hej Julia, jag har svarat dig i ett inlägg på bloggen 😊 kramar

  4. Jag har en fråga om hur du och din man ställer er inför pojkar och dockor?Min son är 10,5 månader och jag ska ha mitt andra barn när han är 15 månader.Jag tyckte att det var en jättebra ide att köpa en docka till honom innan bebisen kom, så att han kan vara delaktig med en egen bebis utan att behöva höra att han måste akta hela tiden. Och för att det nya tillskottet inte ska bli en chock.Men min sambo ratade iden fullständigt, “min pojk ska INTE leka med dockor” Det är inget som pojkar gör osv.Jag känner lite att det är begränsande att utesluta dockor helt bara för att min son råkar vara pojke! Då får han ju inte ens välja själv att inte vilja leka med dockor.Hur tänker du kring pojkar och dockor? Är det något ni har hemma? Hur gjorde ni för att “förbereda Filip inför Oskar?” Förbereda är kanske fel ord men jag hoppas du förstår.Du har verkligen världens finaste familj och jag hoppas ni får det jätte trevligt i Sverige under helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Hej Julia, jag har svarat dig i ett inlägg på bloggen 😊 kramar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande