LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!Hoppas ni har sovit gott efter julen igår. Oskar har sovit väldigt bra i natt och jag har haft öronproppar och sovit som en prinsessa. Min man däremot har tydligen sprungit upp till Filip tre gånger och fick sen gå upp klockan 6 i morses. Själv fick jag sovmorgon till 8.30 så jag tackar för det 😉 Hihi.Jag tänkte att jag skulle berätta för er hur våran julafton var här hemma. Strax innan lunch så åkte våra sista gäster och kvar var bara jag och mina pojkar. Filip sov middag och min man somnade till på soffan. Det var så lugnt och stillsamt och en julafton som vi annars inte är vana vid. Men efter all julstress och besöket från gårdagen så var det väldigt uppskattat och skönt att bara vara vi.När Filip vaknade efter sin middagslur så fick han gå och väcka pappa som låg och sussade på soffan. Sen åt vi lite rester från gårdagens julbord till lunch innan det var dags att öppna julklappar.julaftonFilip fick en byggstation från Bosch av oss som var väldigt uppskattad! :)Sen var det dags för far i huset att öppna paket. Filip hade gjort en glasburk i förskolan som han fick av honom..julklappar_2015.. och så fick han AppelTv av mig.julklappar_2015Jag fick örhängen, halsband, handukar från Lexington och sängkläder från Ralph Lauren Home. (Hihi jaaa, min man skämmer bort mig <3 )Så här lyxiga och fina sängkläder ville jag ju bara springa upp och klä in våran säng i för att se hur det skulle se ut och känna på den otroliga kvaliten.ralph_lauren_homeEn som uppskattade hotellsängskänslan på lakanen var Filip. ;)När sängen var bäddad så gick vi ner för att fortsätta julklappsöppnadet. Nu var det Oskars tur att få paket..julaftonHan fick ett babygym som även Filip uppskattade och fick glädje av.babygymExakt, precis så här vill jag fira julen framöver, år efter år, efter år.. Det blir perfekt att ha gäster, sen ett uppehåll och bara få vara familjen på självaste julafton, för att sedan få gäster igen dagen därpå. Detta kommer garanterat bli tradition åren framöver.Idag ska vi bädda nya sängkläder i gästrummen och sen ska vi göra fint här till mina föräldrar som kommer senare idag. Lite senare kommer jag även att bjuda på en träningsvideo där jag berättar hur jag gjorde för att komma igång med träningen efter graviditeten och förlossningen. Det blir ju perfekt nu för er andra också som inte fött barn, men som önskar att träna bort allt julgodis och den goda julmaten som ätits nu. ;)Ha en strålande fin dag så hörs vi lite senare igen. Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Började med öronproppar för ett tag sedan och insåg verkligen hur skönt det är. Bara plugga in propparna och stänga ute alla störande ljud. Dock får jag ibland lite ont av att sova med öronproppar. Har du något tips på sköna öronproppar?OSLOFRU SVAR:Hihi jadu, jag skulle aldrig sova med allt ljud annars. Hmm. Jag köper vanliga på apoteket, funkar bra för mig. Men kan hålla med om att det gör lite småont ibland – men hellre det än ljudet 😊

  2. Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Började med öronproppar för ett tag sedan och insåg verkligen hur skönt det är. Bara plugga in propparna och stänga ute alla störande ljud. Dock får jag ibland lite ont av att sova med öronproppar. Har du något tips på sköna öronproppar?OSLOFRU SVAR:Hihi jadu, jag skulle aldrig sova med allt ljud annars. Hmm. Jag köper vanliga på apoteket, funkar bra för mig. Men kan hålla med om att det gör lite småont ibland – men hellre det än ljudet 😊

  3. Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Började med öronproppar för ett tag sedan och insåg verkligen hur skönt det är. Bara plugga in propparna och stänga ute alla störande ljud. Dock får jag ibland lite ont av att sova med öronproppar. Har du något tips på sköna öronproppar?OSLOFRU SVAR:Hihi jadu, jag skulle aldrig sova med allt ljud annars. Hmm. Jag köper vanliga på apoteket, funkar bra för mig. Men kan hålla med om att det gör lite småont ibland – men hellre det än ljudet 😊

  4. Skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Började med öronproppar för ett tag sedan och insåg verkligen hur skönt det är. Bara plugga in propparna och stänga ute alla störande ljud. Dock får jag ibland lite ont av att sova med öronproppar. Har du något tips på sköna öronproppar?OSLOFRU SVAR:Hihi jadu, jag skulle aldrig sova med allt ljud annars. Hmm. Jag köper vanliga på apoteket, funkar bra för mig. Men kan hålla med om att det gör lite småont ibland – men hellre det än ljudet 😊

  5. Tack för svaret. Utan öronproppar djupt insatta i öronen så kan jag inte somna. Har testat lite olika öronproppar på bland annat apoteket. Har dock inte hittat några riktigt bra öronproppar. Trots att jag ve lite ont av dem ibland så sover jag också alltid med dem. Kan ju inte sova utan så det alternativet finns ju inte. Hellre öronproppar i öronen och knäpptyst och få lite ont i öronen än att sova utan öronproppar.

  6. Tack för svaret. Utan öronproppar djupt insatta i öronen så kan jag inte somna. Har testat lite olika öronproppar på bland annat apoteket. Har dock inte hittat några riktigt bra öronproppar. Trots att jag ve lite ont av dem ibland så sover jag också alltid med dem. Kan ju inte sova utan så det alternativet finns ju inte. Hellre öronproppar i öronen och knäpptyst och få lite ont i öronen än att sova utan öronproppar.

  7. Tack för svaret. Utan öronproppar djupt insatta i öronen så kan jag inte somna. Har testat lite olika öronproppar på bland annat apoteket. Har dock inte hittat några riktigt bra öronproppar. Trots att jag ve lite ont av dem ibland så sover jag också alltid med dem. Kan ju inte sova utan så det alternativet finns ju inte. Hellre öronproppar i öronen och knäpptyst och få lite ont i öronen än att sova utan öronproppar.

  8. Tack för svaret. Utan öronproppar djupt insatta i öronen så kan jag inte somna. Har testat lite olika öronproppar på bland annat apoteket. Har dock inte hittat några riktigt bra öronproppar. Trots att jag ve lite ont av dem ibland så sover jag också alltid med dem. Kan ju inte sova utan så det alternativet finns ju inte. Hellre öronproppar i öronen och knäpptyst och få lite ont i öronen än att sova utan öronproppar.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera