LIVE YOUR BEST

Vägginspiration och tävling!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Som ni vet så har vi ett rätt så stort hus med många väggar att fylla, så därför har jag hängt upp både mina egna målningar lite överallt, men också posters i olika storlekar med olika motiv. Det är så himla snyggt och det är så fort att få sitt hem i sin egen stil med lite tavlor på väggarna.

posters_desenio_oslofru

Ni har väl inte missat att jag har en pågående tävling just nu där ni ha chans att vinna just dessa posters??

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!!

Det är lätt som en plätt att vara med och delta och vinnaren får välja en valfri poster, samt ett stort collage gjort av 10st posters från Desenio som ni kan se på bilden nedan:

Desenio_posters_oslofru

Min man var uppe en hel del med Filip i natt så han ligger fortfarande och sover, stackarn.  Jag vet inte varför vår lilla älskling vaknade massa i natt för han har sovit hela nätter för det mesta nu den sista tiden. Men ibland blir det så och om min son ropar och är ledsen så är min man där på nolltid och tröstar. Själv är jag alldeles för trött på nätterna och sover dåligt i övrigt på grund av min pollenmedicin, plus att jag ligger instoppad bland massa kuddar för att ligga bekvämt. Så det är underbart att jag har en bättre hälft i mitt liv som tar hand om mig och Filip. Det är en fantastisk känsla att få känna sig så omhändertagen och trygg <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande