LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Alltid när jag är sjuk så brukar jag sitta och drömma mig bort. Tankarna springer lätt iväg och nu har jag börjat fundera över att jag önskar att resa i Norge.

Min man ska nämligen med sin bror och deras pappa till Hardangervidda över en helg i juli och jag är superduperavundsjuk! Det verkar vara så otroligt vackert där och det är definitivt en plats jag önskar att jag kunde få besöka någon gång.

hardangervidda

Se så otroligt vackert det är!

Det finns så många lyxiga hotell som jag skulle vilja bo på med fantastiska vyer att se över. Jag blir helt mållös av allt vackert jag ser och jag tror nog seriöst att jag och min man får boka in en resa i uppåt i landet inom kort.

hotell_hardangervidda

Det finns så många platser i vårt fina land som jag skulle vilja besöka. Bara Oslo, staden där vi bor har så många fantastiska guldkorn som jag älskar och det är faktiskt ett och annat hotell jag har lust att bo på här också. Jag menar, hur härligt är det inte att leka turist i sin egen stad, njuta en hotellfrukost och bara få lite egentid med familjen? Det roliga är ju inte att bo på dom här vanliga hotellen som Scandic eller Radisson, utan prova något nytt – något exklusivt och annorlunda. Ett hotell här i Oslo som jag starkt kan rekommendera är Hotell Grims Grenka. Deras hotell är väldigt speciellt med takterass som man kan utnyttja på soliga dagar, vackra och lyxiga rum i olika stilar och en häftigt inredd restaurang med utsökt god mat.

grims_grenka_hotell_osloSöker ni hotell i Norden så kan ni hitta det mesta på HotelSpecials.no 😉

Nu ska jag fortsätta drömma mig bort och leta efter något häftigt hotell jag kan boka till mig och min man. Vi får ju passa på att skaffa barnvakt, i alla fall en gång till innan Filips lillebror kommer till världen, och bara vara vi två för en dag eller två. Mina föräldrar ställer helt säkert upp som barnvakt om jag frågar snällt! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Åh det är såå fint i Hardangervidda – kan varmt rekommenderas. En annan plats är Geiranger/Trollstigen 😊 Helt fantastiskt!OSLOFRU SVAR:Visst är det fint? Ooh, då ska jag kolla in dom platserna också! 😊 Tack för tipset!

 2. Åh det är såå fint i Hardangervidda – kan varmt rekommenderas. En annan plats är Geiranger/Trollstigen 😊 Helt fantastiskt!OSLOFRU SVAR:Visst är det fint? Ooh, då ska jag kolla in dom platserna också! 😊 Tack för tipset!

 3. Åh det är såå fint i Hardangervidda – kan varmt rekommenderas. En annan plats är Geiranger/Trollstigen 😊 Helt fantastiskt!OSLOFRU SVAR:Visst är det fint? Ooh, då ska jag kolla in dom platserna också! 😊 Tack för tipset!

 4. Åh det är såå fint i Hardangervidda – kan varmt rekommenderas. En annan plats är Geiranger/Trollstigen 😊 Helt fantastiskt!OSLOFRU SVAR:Visst är det fint? Ooh, då ska jag kolla in dom platserna också! 😊 Tack för tipset!

 5. norge är otroligt fint! 😊 såå underbara bilder!sv; tack! roligt att du gillade tipsen! 😊

 6. norge är otroligt fint! 😊 såå underbara bilder!sv; tack! roligt att du gillade tipsen! 😊

 7. norge är otroligt fint! 😊 såå underbara bilder!sv; tack! roligt att du gillade tipsen! 😊

 8. norge är otroligt fint! 😊 såå underbara bilder!sv; tack! roligt att du gillade tipsen! 😊

 9. Wow ser riktigt mäktigt ut. Jag brukar tänka det att den vackraste natur faktiskt finns här, där vi bor i Norden….egentligen behöver vi inte resa någonstans..

 10. Wow ser riktigt mäktigt ut. Jag brukar tänka det att den vackraste natur faktiskt finns här, där vi bor i Norden….egentligen behöver vi inte resa någonstans..

 11. Wow ser riktigt mäktigt ut. Jag brukar tänka det att den vackraste natur faktiskt finns här, där vi bor i Norden….egentligen behöver vi inte resa någonstans..

 12. Wow ser riktigt mäktigt ut. Jag brukar tänka det att den vackraste natur faktiskt finns här, där vi bor i Norden….egentligen behöver vi inte resa någonstans..

 13. Åh så fint det är!Norge verkar vara ett himmelrike för den som gillar att fotografera!Får minsann se till att komma dit en dag och fylla min kamera 😊

 14. Åh så fint det är!Norge verkar vara ett himmelrike för den som gillar att fotografera!Får minsann se till att komma dit en dag och fylla min kamera 😊

 15. Åh så fint det är!Norge verkar vara ett himmelrike för den som gillar att fotografera!Får minsann se till att komma dit en dag och fylla min kamera 😊

 16. Åh så fint det är!Norge verkar vara ett himmelrike för den som gillar att fotografera!Får minsann se till att komma dit en dag och fylla min kamera 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning