LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Efter frukost så tänkte vi att det kunde vara mysigt att gå en promenad i området där vi bor och det gjorde vi helt rätt i. Det är så vackert här och utsikten är så fantastiskt fin.

vacker_utsiktJag är så glad att vi bor utanför city så att vi har naturen rätt utanför dörren. Det känns så viktigt på något sätt när man har små barn och jag tror att Filip och hans lillebror kommer älska att växa upp här!

utsiktDet är superfint väder, men väldigt kallt, så det blev en kort promenad innan vi började traska hemåt igen.

ray_ban_solbrillorNu ska Filip få lite gröt och sen sova middag i sin säng så att jag och min man får lite egentid och kan pussas lite grann. 😉 Sen tänkte jag att jag skulle baka en kaka. Det var så länge sen jag använde min bakmaskin nu och ska jag vara ärlig så är jag faktiskt sugen på något riktigt sött idag. Tror det blir en morotskaka kanske om jag hittar alla ingredienser här hemma. Mums, mums, bakning är verkligen den perfekta söndagssysselsättningen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Här har det också blivit promenad och bakning idag, fast det blev bröd. Den såg riktigt smarrig ut din morotskaka.Madeleine

  2. Här har det också blivit promenad och bakning idag, fast det blev bröd. Den såg riktigt smarrig ut din morotskaka.Madeleine

  3. Här har det också blivit promenad och bakning idag, fast det blev bröd. Den såg riktigt smarrig ut din morotskaka.Madeleine

  4. Här har det också blivit promenad och bakning idag, fast det blev bröd. Den såg riktigt smarrig ut din morotskaka.Madeleine

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning