LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon på er!

bryggaHär sitter vi och ser ut över den fina utsikten från takterassen hemma hos mina föräldrar. Det känns väldigt tomt utan min man här och jag tror nog Filip känner av att hans pappa är borta också. Men av någon anledning så inser man ofta ännu tydligare än någonsin hur mycket någon betyder för en när man inte för tillfället är tillsammans… Älskar är bara ett ord, men det som jag känner för min man är så oerhört mycket mer än så… därför känner jag mig inte riktigt som mig själv när jag är utan honom.

takterass

Idag är det åter igen toppenväder som ni kan se, så därför tänkte vi att vi skulle göra i ordning en picknick och åka ut med båten en sväng. Man får ju passa på att ta vara på det fina vädret så länge det varar! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning