LIVE YOUR BEST

Vaccin och föräldramöte

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Eller idag vet jag verkligen inte om jag kan kalla det för en god morgon. Jag ber om ursäkt för alla deppiga inlägg den senaste tiden, men ibland är det helt enkelt inte helt bra och då måste jag få skriva om det också. I natt har jag varit vaken sen kl 01.30 då Oskar vaknade och hade svårt att somna om. Han hade blivit väldigt tät i näsan och slemmig i halsen så han kom aldrig till ro, utan vaknade till var femte minut av att han satte sitt slem i halsen och nästan kräktes varje gång. Sen var jag tvungen att byta blöja, amma och göra allt jag kunde för att han skulle känna sig bekväm, men han somnade aldrig. Klockan 4.50 skulle M till jobbet, men eftersom Oskar fortfarande inte somnat och jag dessutom blivit sjuk så bestämde sig M för att stanna hemma och hjälpa mig med Oskar så att jag kunde få sova någon timma..

7.30 vaknade jag av att både Oskar skrek och Filip gnällde och eftersom jag själv vet hur det känns att ta hand om två barn samtidigt som inte är nöjda så kunde jag självklart inte ligga kvar i sängen och sova längre, utan slängde i mig smärtstillande och gick ner för att hjälpa till.

lekgrindFilip är helt frisk nu, ingen feber och mår som han brukar. Oskar däremot är inte alls som sig själv och har haft svårt att komma till ro och sova över huvudtaget i natt. Vi ska med honom till doktorn sen för att ge honom vaccin, men måste ringa så fort dom öppnar för att se om det går nu när han inte mår bra. Vi vill ju också att dom ska kolla om han blivit smittad av Filip och i så fall är det ju inte bra alls. Stackars liten är ju bara 2 månader gammal och det skulle vara katastrof om han åkt på något. 🙁

Jag är som sagt också sjuk, men det överlever jag så länge mina barn mår bra och har det bra. Smärtstillande, kaffe och min man räddar mig verkligen.

Sen lite senare idag så ska vi på föräldramöte, men eftersom Filip är hemma från förskolan idag också så kan bara antingen jag eller M gå och så får en andra stanna hemma med barnen. Vi hade båda sett fram emot att få gå på första föräldramötet, men jag antar att det kommer att dyka upp flera möten i framtiden som vi båda kan gå på tillsammans.

Nu måste jag lägga ifrån mig datorn och hjälpa till här. Hoppas att ni alla är friska och mår bra och får en fin dag! Kramar S

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Sjuka barn och sömnbrist kan knäcka den bästa. Det är skönt att vädra av sig ibland.Satt och tänkte härom kvällen och skrev sen på min blogg. Det blev ett långt inlägg om mitt liv hittills. En del har man hunnit uppleva på 41 år. Läs om du vill.Och krya på er alla ! KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det. Det ska jag absolut göra, kramkram 😊

  2. Sjuka barn och sömnbrist kan knäcka den bästa. Det är skönt att vädra av sig ibland.Satt och tänkte härom kvällen och skrev sen på min blogg. Det blev ett långt inlägg om mitt liv hittills. En del har man hunnit uppleva på 41 år. Läs om du vill.Och krya på er alla ! KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det. Det ska jag absolut göra, kramkram 😊

  3. Sjuka barn och sömnbrist kan knäcka den bästa. Det är skönt att vädra av sig ibland.Satt och tänkte härom kvällen och skrev sen på min blogg. Det blev ett långt inlägg om mitt liv hittills. En del har man hunnit uppleva på 41 år. Läs om du vill.Och krya på er alla ! KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det. Det ska jag absolut göra, kramkram 😊

  4. Sjuka barn och sömnbrist kan knäcka den bästa. Det är skönt att vädra av sig ibland.Satt och tänkte härom kvällen och skrev sen på min blogg. Det blev ett långt inlägg om mitt liv hittills. En del har man hunnit uppleva på 41 år. Läs om du vill.Och krya på er alla ! KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det. Det ska jag absolut göra, kramkram 😊

  5. Men ändå kunde du inte säga till Filip (får han alltid som han vill?) att inte pussa (!), krama och pilla på Oscar hela tiden när han är sjuk. Och nu är det katastrof om han smittat honom…

  6. Men ändå kunde du inte säga till Filip (får han alltid som han vill?) att inte pussa (!), krama och pilla på Oscar hela tiden när han är sjuk. Och nu är det katastrof om han smittat honom…

  7. Men ändå kunde du inte säga till Filip (får han alltid som han vill?) att inte pussa (!), krama och pilla på Oscar hela tiden när han är sjuk. Och nu är det katastrof om han smittat honom…

  8. Men ändå kunde du inte säga till Filip (får han alltid som han vill?) att inte pussa (!), krama och pilla på Oscar hela tiden när han är sjuk. Och nu är det katastrof om han smittat honom…

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande