LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Idag ska vi ta med båda våra barn till helsestasjon (stavas så på norska). Filip ska på 2årskontroll och Oskar ska få vaccinspruta. I vanliga fall hade jag klarat av att åka själv till barnmorskan, men inte när någon av barnen ska få sprutor. Jag är väldigt känslig både på ett känslomässigt plan och även att jag tycker att det är obehagligt med sprutor. Så därför är det bäst att M får följa med så att jag inte visar barnen att jag blir påverkad, då jag är rädd att min rädsla ska smitta av sig på dom. Min man däremot är stark och fixar det här med sprutor och doktorer utan några som helst problem, tack och lov!

pappa

Vi har en mysig morgon här hemma utan stress eftersom vi inte ska vara på helsestasjon fören kl 09.30. Jag älskar dagar då vi får vakna tillsammans hela familjen och pojkarna får ha sin pappa hemma. Han utstrålar ett sånt lugn av hans närvaro och trygghet som vi älskar. Det är verkligen underbart att få spendera morgonen med honom.

familj

Filip ska till förskolan efter kontrollen, M ska till jobbet och jag ska ta hem Oskar och finnas där för honom om han blir dålig efter sin vaccinspruta. Förra gången blev han inte påverkad, men andra sprutan har jag hört kan vara lite jobbigare för dom.. Så lite feber och slapphet får vi nog räkna med tyvärr.. Men det går ju över och det är så många sjukdomar som han blir skyddad mot i framtiden, så att vaccinera mina barn har aldrig varit någonting vi ens funderat över om vi skulle göra eller inte. Det är liksom en självklarhet för oss.

Idag är det passande nog vilodag från magövningarna också. Jag undrar verkligen om det är någon mer än jag som ihärdigt gör dom där övningarna varje morgon 😉 Jaja, nu ska jag göra i ordning mig och pojkarna för dagen. Kram så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande