LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag lovade ju att visa er hur det blev nu på våran poolsida på uteplatsen efter att vi skruvat ihop puteboxen och lite annat pynt kommit upp.

uteplatsSjälva kuddboxen ser ju ut som den gör och det är inte så mycket man kan göra åt det. Det är en box liksom, men det är den finaste boxen vi kunde hitta och den passar rätt så bra med våra andra svart detaljer, så som rottinglådorna som hänger på vindskyddet som vi har plantor i. Jag har bara satt jordgubbar i lådan högst upp, imorgon ska jag sätta örter i den andra.

terassinspirationSen har vi även satt ut lite andra svarta detaljer för att få en röd tråd.

terassSen är ju dessutom parasollet svart, så boxen passar ju faktiskt in rätt så bra!

terass_inspiration

Rottingmöblerna köpte vi förra året och är väldigt nöjda med. Det är perfekt med både en sittgrupp som man kan äta vid, men också skön att bara sitta och chilla i.oslofru-34

Jaa, så här ser det ut 🙂rottingmöblerHär kan jag sitta hela sommaren och se ut över vår fina naturutsikt. Grönt, skönt och alldeles underbart!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. OMG vad fint det vart, härligt med poolen. Den här sommaren kommer att bli den bästa för er. 😃Håll väl koll på alla barn i närheten bara för olyckorna är hemska i poolar.

  2. OMG vad fint det vart, härligt med poolen. Den här sommaren kommer att bli den bästa för er. 😃Håll väl koll på alla barn i närheten bara för olyckorna är hemska i poolar.

  3. OMG vad fint det vart, härligt med poolen. Den här sommaren kommer att bli den bästa för er. 😃Håll väl koll på alla barn i närheten bara för olyckorna är hemska i poolar.

  4. OMG vad fint det vart, härligt med poolen. Den här sommaren kommer att bli den bästa för er. 😃Håll väl koll på alla barn i närheten bara för olyckorna är hemska i poolar.

  5. Otroligt fint, och såå fint hus! Vill verkligen ha en liknande uteplats i mitt framtida hem. 😊

  6. Otroligt fint, och såå fint hus! Vill verkligen ha en liknande uteplats i mitt framtida hem. 😊

  7. Otroligt fint, och såå fint hus! Vill verkligen ha en liknande uteplats i mitt framtida hem. 😊

  8. Otroligt fint, och såå fint hus! Vill verkligen ha en liknande uteplats i mitt framtida hem. 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande