LIVE YOUR BEST

Uppgradera höstgarderoben

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag tog mig precis tiden att städa, rensa och vika om min garderob medan Oskar sov i babyselen tätt intill mig. Eftersom jag varit gravid i 9 månader så har jag liksom inte använt mina vanliga kläder utan har endast använt mammakläder och då är det lätt att glömma vad som egentligen gömmer sig där inne i garderoben. Tyvärr så hittade jag inte gömda guldkorn, utan jag tror bestämt att jag måste ut på en redig höstshopping för att förnya min garderob!

Jag tror egentligen att jag skulle behöva en stylist som gick med mig en hel dag och tog fram snygga kläder till mig och gav mig en stil. Jag tycker själv att det är rätt så svårt att klä mig snyggt, utan tänker mest på vad som är bekvämt, så min garderob består mest av basplagg, så som jeans, enkla toppar och sköna tröjor.. Så som det här:

outfitJag menar, jag måste ju ha några kläder som matchar min nya, fina väska från LV! 😉 Vi får se om Oskar mår lite bättre imorgon med sin lilla näsa, i så fall ska jag åka och shoppa lite grann med honom.

Idag är ingen vanlig dag, utan lite senare ikväll så ska M iväg på jobbmiddag och då blir jag själv med båda barnen för första gången på kvällen. Jag undrar hur det ska gå när jag ska lägga Filip.. Ska jag ta med Oskar in i Filips sovrum? Eller blir kanske Filip förvirrad om Oskar är med?  Ska jag kanske istället lämna honom på nedervåningen och hoppas att han är tyst till Filip har somnat? Uff så svårt! Vi får helt enkelt se vad barnen är på för humör när det är dags för läggdags så får det bara ta den tiden det tar.

Har ni några tips på hur jag ska göra så får ni gärna hojta till för detta är helt nytt för mig! 😉

Nu ska jag gör i ordning lite lunch och sätta mig ute i solen och äta medan min lilla älskling sover i vagnen. Det är inte precis ansträngande att ta hand om Oskar när han sover hela tiden på dagarna, med undantag när han ammar. Hihi 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Visst kan du ha babyn med då du nattar Filip. Sover babyn kan han ju ligga i sin vagn eller vagga så länge men är han vaken kan du amma honom tillika. Blir det oroligt bäddar ni ner er alla i er stora säng. Sen kan du flytta Filip efter att han somnat. Man får helt enkelt prova sig fram, vad som råkar passa bäst just då. Det kommer nog gå bra!

  2. Visst kan du ha babyn med då du nattar Filip. Sover babyn kan han ju ligga i sin vagn eller vagga så länge men är han vaken kan du amma honom tillika. Blir det oroligt bäddar ni ner er alla i er stora säng. Sen kan du flytta Filip efter att han somnat. Man får helt enkelt prova sig fram, vad som råkar passa bäst just då. Det kommer nog gå bra!

  3. Visst kan du ha babyn med då du nattar Filip. Sover babyn kan han ju ligga i sin vagn eller vagga så länge men är han vaken kan du amma honom tillika. Blir det oroligt bäddar ni ner er alla i er stora säng. Sen kan du flytta Filip efter att han somnat. Man får helt enkelt prova sig fram, vad som råkar passa bäst just då. Det kommer nog gå bra!

  4. Visst kan du ha babyn med då du nattar Filip. Sover babyn kan han ju ligga i sin vagn eller vagga så länge men är han vaken kan du amma honom tillika. Blir det oroligt bäddar ni ner er alla i er stora säng. Sen kan du flytta Filip efter att han somnat. Man får helt enkelt prova sig fram, vad som råkar passa bäst just då. Det kommer nog gå bra!

  5. De gånger jag lägger Vidar och Kivve inte är hemma så har jag alltid med Sine. Då kan jag smidigt ta fram bröstet och amma henne om hon kräver det.. utan att störa läggningsrutinen, vilket man ju gör om man måste springa in och ut ur rummet. Detta är i alla fall enligt mig det smidigaste sättet.. 😊 Lycka till!

  6. De gånger jag lägger Vidar och Kivve inte är hemma så har jag alltid med Sine. Då kan jag smidigt ta fram bröstet och amma henne om hon kräver det.. utan att störa läggningsrutinen, vilket man ju gör om man måste springa in och ut ur rummet. Detta är i alla fall enligt mig det smidigaste sättet.. 😊 Lycka till!

  7. De gånger jag lägger Vidar och Kivve inte är hemma så har jag alltid med Sine. Då kan jag smidigt ta fram bröstet och amma henne om hon kräver det.. utan att störa läggningsrutinen, vilket man ju gör om man måste springa in och ut ur rummet. Detta är i alla fall enligt mig det smidigaste sättet.. 😊 Lycka till!

  8. De gånger jag lägger Vidar och Kivve inte är hemma så har jag alltid med Sine. Då kan jag smidigt ta fram bröstet och amma henne om hon kräver det.. utan att störa läggningsrutinen, vilket man ju gör om man måste springa in och ut ur rummet. Detta är i alla fall enligt mig det smidigaste sättet.. 😊 Lycka till!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning