LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag, efter min man och sons lilla poolhändelse så åkte vi iväg på min efterlängtade shoppingrunda. Jag lyckades fynda lite grann för en gångs skull och nästan allt jag önskade att köpa var det extrapris på! Hur ofta sker det liksom? Bland annat fick vi köpt lite lampor till hallen, samt nya gardiner till sovrummet och sen var vi ju och storhandlade också inför alla frukostar, luncher och middagar ända fram till tisdag.

Så nu ikväll ska vi äta pizza och ha en riktigt skojig tv-spels-kväll!

x-boxTro mig, vi spelar aldrig tv-spel och X-boxet låg långt inne i förrådet. Men av någon lustig anledning så blev både jag och min man sugna att spela lite grann för en gångs skull. Vi brukar alltid annars se på serie eller film på kvällarna, men idag hade vi lust att göra någonting annat, så då fick det bli att plocka fram tvspelet.

tv-spel

Perfekt sysselsättning en fredag som denna. tv-spelImorgon kommer min bror och hans sambo hit och hälsar på. Det var riktigt länge sen vi träffades nu så det ska bli jättekul att ses igen. Dessutom ska det vara kanonväder så då är det så mycket kul man kan hitta på här hemma! Längtar massor tills dom kommer, men nu ska jag återgå till tvspelandet med min underbara man 😉 Go kväll!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning