LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon alla underbara!

Jag förstår inte vad som har hänt med Oskars magiska nätter där han sover från 20.00-08.00 med endast en kort vaken stund då han ville ha mat.. Nu har vi haft två nätter där han vaknar kl 22 första gången och sen vaknar han med mindre en en timmas uppehåll och gnäller. Jag förstår inte vad det är han vaknar för eller vad han vill. Men jag försöker med ersättning, ligger och klappar på, vänder på han lite åt sidorna, bäddar om och gör vad jag kan för att han ska somna om. Som tur är så är det inte långa stunder han är vaken, men det jobbiga är att vi inte får någon vidare ihållande sömn.. Klockan 5.30 när Filip vaknade sen och ville upp så kändes det nästan som att ögonen gick i kors på mig och då sov självklart Oskar. Hehe. Nu är vi alla vakna i alla fall och sitter i soffan och äter frukost. Jag mår nästan illa av trötthet så jag äter lite senare, men Filip smaskar i sig ena mackan efter den andra!

Så hur gick det egentligen igår när jag tog med mig Oskar till gymmet och mötte upp Amanda för att träna? Jag bestämde ju mig för att det var dags att våga lämna Oskar på barnpass för första gången och jag var rätt så nervös över hur det skulle gå. Men jag lämnade honom där hos en jättesöt tjej som lovade att springa och hämta mig vid minsta lilla tjut från min älskling. Jag kände mig trygg när jag lämnade honom och gick och bokade in mig på ett styrketräningspass som kallas för TRX 55. Det var första gången jag var på det passet så jag var lite nervös i början och förväntansfull på vad passet skulle gå ut på. Man kan ju lugnt påstå att jag blev positivt överraskad – Shiiiit så kul det var!

Man använde sig utav rep som hängde ner från taket och så gjorde man styrkeövningar med sin egen kroppsvikt. 55 minuter höll det på och både jag och Amanda var helt slut långt innan det ens var över! Hehe. Men vi kämpade på in i det sista och när passet var slut så rusade jag in till barnpassen och hittade Oskar sittandes i knät på tjejen som jag lämnade honom hos. Han hade varit vaken hela tiden, men var superglad och det hade inte varit några som helst problem. Gud så skönt! Nu vet jag att det fungerar bra och kan helt säkert känna mig trygg över att lämna honom där igen. Dock dröjer det förmodligen en stund innan jag gymmar nästa gång för jag har sån sinnessjuk träningsvärk idag i muskler som jag inte ens visste fanns! Plus att jag ska göra ett nytt försök hos läkaren idag med att sätta in kopparspiralen. Det blev ju fel sist så vi måste göra om allting igen… Och om jag inte minns fel så får man väl inte träna på 5 dagar efter ? Gaah, hur ska jag klara mig?

traning

Jag är så himla glad och stolt över mig själv att jag är så duktig med träningen! Det är inte bara snyggt att vara stark och vältränad, utan det känns sjukt bra också! Jag orkar mer, blir piggare och mår bättre psykiskt av att röra på mig. Nu ska jag bara bli lite bättre på vad jag stoppar i mig också så ska vi nog se till att jag är i form till beachen 2016, hihi! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Ja TRX är riktigt kul!! Mitt förra gym hade både pass och så man kunde träna med det ensam. Saknar det!OSLOFRU SVARAR:Ja superskoj! 😃

  2. Ja TRX är riktigt kul!! Mitt förra gym hade både pass och så man kunde träna med det ensam. Saknar det!OSLOFRU SVARAR:Ja superskoj! 😃

  3. Utvecklingsfas och tänder kanske ? Du har ju lyxproblem hihi ❤️. Vincent 5 månader gillar inte alls att sova , så här är man glad om man får 1-2 timmars sömn på raken 😊. Men man vänjer sig 😊. Men förstår du blir trött när man är van med en sovande bebis 😊. KramOSLOFRU SVARAR:Jo det är säkert en fas han ska igenom 😉 Ojdå, ja vi får hoppas att jag vänjer mig för det dom senaste nätterna har varit jobbiga 😋 kram på dig

  4. Utvecklingsfas och tänder kanske ? Du har ju lyxproblem hihi ❤️. Vincent 5 månader gillar inte alls att sova , så här är man glad om man får 1-2 timmars sömn på raken 😊. Men man vänjer sig 😊. Men förstår du blir trött när man är van med en sovande bebis 😊. KramOSLOFRU SVARAR:Jo det är säkert en fas han ska igenom 😉 Ojdå, ja vi får hoppas att jag vänjer mig för det dom senaste nätterna har varit jobbiga 😋 kram på dig

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande