LIVE YOUR BEST

Trodde aldrig det här..

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Ska jag vara helt ärlig så trodde jag då aldrig att jag skulle sitta här idag och fortfarande vara en väntande höggravid tjej. Jag var rätt så övertygad om att bebisen ville komma lite tidigare än tänkt denna gången. Men nu sitter jag här i vecka 40 och börjar känna hur denna längtan och väntan växer sig starkare och starkare..

gravid_vecka_40

Jag är redo nu, jag är redo att träffa dig. Jag vill se dig, krama om dig, rå om dig och visa upp dig för världen hur stolt jag är över dig. Mitt hjärta, mitt lilla mirakel. Det är okej nu, du kan komma nu <3

profilDet här med en graviditet är så häftig, samtidigt som den är så konstig och oförutsägbar, samtidigt som allting är så himla självklart i slutändan. Man går 9 månader, rätt så exakt och även fast man är hur lycklig, stolt och glad som helst över att vara gravid, så är man samtidigt så less, trött och färdig att man bara inte klarar det längre. Det finns ingenting som gör att man kan påverka att bebisen ska komma, utan bara plötsligt en dag så sker det. Det kan hända precis när som helst på dygnet och det är ingenting man kan påverka. Från den dagen man blir gravid så är det bebisen i magen som bestämmer allt. Det är en både jobbig och häftig känsla, men när man är van vid kontroll så är det lite smått irriterande att inte ha någonting att säga till om… Jag har inte känt några som helst täcken på att någonting skulle vara på gång. Men jag har kanske inte tillåtit min kropp att vara klar heller, men nu är jag det, nu är jag mentalt inställt på en fin, snabb och smärtfri förlossning. Jag är 100% redo för att träffa Dig nu.. M också, Filip med, hela vår familj vill så gärna träffa dig nu <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. HehKan du inte skriva mer om det där med lustgas? Varför sjukhuset alutat med det och hur dina tankar går kring smärtlindring?KramOSLOFRU SVAR:Hej,Jag vet inte riktigt varför dom tog bort det mer än att dom hade hittat för höga halter med lustgas i luften så barnmorskorna som jobbade där hade det inte så bra. Dom har tagit bort gasen på test över sommaren och kommer antagligen installera det igen till hösten. När det kommer till smärtlindring så önskar jag all jag kan få 😊 Kram

  2. HehKan du inte skriva mer om det där med lustgas? Varför sjukhuset alutat med det och hur dina tankar går kring smärtlindring?KramOSLOFRU SVAR:Hej,Jag vet inte riktigt varför dom tog bort det mer än att dom hade hittat för höga halter med lustgas i luften så barnmorskorna som jobbade där hade det inte så bra. Dom har tagit bort gasen på test över sommaren och kommer antagligen installera det igen till hösten. När det kommer till smärtlindring så önskar jag all jag kan få 😊 Kram

  3. *tecken om du inte pratar om täcken man ska ha i sängen då?Mentala bilder är väl bra men att hoppas på en smärtfri förlossning…hur skulle det gå till menar du, haha!

  4. *tecken om du inte pratar om täcken man ska ha i sängen då?Mentala bilder är väl bra men att hoppas på en smärtfri förlossning…hur skulle det gå till menar du, haha!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning