LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Tripp, Trapp, Trull – Mina tre favoriter 🙂min_manNi kan ju gissa om vi hade två överlyckliga pojkar här hemma imorses när dom fick ha sin pappa hemma när dom vaknade! Han skulle iväg på ett möte vid niotiden och tog lite sovmorgon så att han kunde få en lugn morgon med familjen innan han åkte.

Det var mysigt så länge det varade, men nu ska mina två största pojkar åka och kvar hemma är jag med Oskar. Vi ska stanna inne idag för jag väntar på att få post levererat på dörren och måste därför vara här, åtminstone tills jag fått posten. Sen får vi se vad vi hittar på, men vissa dagar känns det faktiskt rätt skönt att inte planera någonting alls, utan bara ha en lugn dag hemma. Jag får se om jag kanske kan börja på en ny målning lite senare om Oskar somnar i sin säng. Då brukar han nämligen sova lite längre, vilket passar bra när jag ska måla. Tiden går så fort när jag ska skapa någonting nytt och då känns det liksom lite ovärt om jag bar får några minuter på mig. Men sover han i sängen så har jag nån timma, vilket blir perfekt!

Jag tänkte att jag skulle sätta mig och svara på era kommentarer nu från igår och sen såg jag att jag hade fått lite mail.

bloggtävlingFörresten-

Ni glömmer väl inte tävlingen som pågår just nu där ni har chans att vinna fantastiska premier till värde av ca 2500kr!?

Klicka Här eller på bilden för att komma till tävlingen!

Om en liten stund ska jag berätta en grymt kul sak för er också! Iiiiiiih, kan knappt bärga mig!!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande