LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Yes, då var man medlem på ett gym och har skrivit kontrakt på 1 år fram över. Så nu finns det inga ursäkter längre, utan nu ska jag banne mig komma igång ordentligt och målet är att komma i min livs bästa form till nästa sommar. Jag har en plan på att åtminstone komma iväg till gymmet 3 gånger i veckan, sen får vi se om jag håller det eller inte, men jag hoppas verkligen på det! Egentligen finns det ju faktiskt ingenting att skylla på, det är lätt att ha med Oskar, det är nära och jag har till och med en träningskompis som hjälper till att pusha på! Så nu jäklar! 😉

traning

Först låg Oskar så snällt jollrade och kollade på när vi tränade och sen somnade han sista tiden så att vi kunde köra slut oss fullständigt på crosstrainern. Shit vilket träningspass det blev idag! Jag känner mig helt slut i hela kroppen så det blir nog bra med en vilodag imorgon. Sen är det på´t igen på lördag morgon! 😉

Nu ska jag sätta mig och se över era frågor från min lilla frågestund. Svaren får ni förhoppningsvis lite senare idag. Kram på er så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera