LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Halloj!

Nu har jag precis kört ett riktigt tufft träningspass för rumpan! Självklart spelade jag in en video så att ni kan träna passet med mig om ni vill. Jag ska bara hoppa in i duschen nu och så ska jag redigera videon och ladda upp den lite senare. Det är ungefär 15 minuters träningspass där jag fokuserar på endast rumpestumpen! Så om ni vill så kan ni slänga på er träningskläder och träna med mig lite senare idag när videon är uppladdad.

träna_rumpa_hemma

Hejhopp så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande