LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon,

Jag vet inte hur det är där du bor, men här hemma hos oss har det varit så extremt varmt den senaste tiden! Över 30 plusgrader, strålande sol och alldeles tropiskt fuktigt i luften. Helt galet att det kan bli så här i Sverige!

I och med detta är det svårt att få till ordentliga träningspass, även för mig. Men som tur är så älskar jag att träna korta, effektiva och intensiva träningspass hemma. Ni vet, mina youtubevideos är ju perfekta för det syftet!

Men idag ska jag iväg till gymmet och träna med en kund och sen har jag massagekunder hemma, så jag får lite avbrott från stranden och det varma vädret. Trodde aldrig jag skulle vilja få en paus från värmen, men ska jag vara helt ärlig så är det rätt så skönt att vara lite inomhus idag.

Hoppas ni har det underbart, puss och kram !

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning