LIVE YOUR BEST

Toppbloggare på Finest!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Då var bloggflytten äntligen klar – Välkomna till min nya blogg 😉

För ett tag sen så berättade jag att något nytt och spännande skulle hända den kommande tiden och nu kan jag glatt meddela att jag är en ny Toppbloggare på Finest.se!

Anledningen till varför jag väljer att gå vidare till Finest är framför allt för att min blogg är så mycket mer än bara barn och familjeliv, vilket Vimedbarn inriktar sig på. Jag skriver om så mycket annat så som åsikter, hus&hem, träning&hälsa, skönhet, recenserar hotell, vardagslivet osv osv. Eftersom bloggen har blivit en så enormt stor del av mitt liv så är det viktigt för mig att göra vad jag kan för att fortsätta utvecklas och därför blev jag väldigt glad, tacksam och stolt över att få börja som Toppbloggare hos Finest.se som är Sveriges största bloggportal!

mac_book

Detta är superkul för mig då det känns som ett steg i rätt riktning och en liten förnying för bloggen vilket ger mig ny motivation till att fortsätta blogga som jag gör (om inte ännu bättre!)

bloggare

Jag hoppas att ni vill fortsätta att följa med mig på min bloggresa och att ni kommer att gilla den nya designen på bloggen. Själv älskar jag den eftersom bilderna blir klarare och större, samt att designen är stilren och snygg. Ni får bara hojta till om det är någonting som inte fungerar eller om ni har några åsikter eller synpunkter när det gäller flytten!

Jag vill avsluta detta inlägget med att tacka alla er fantastiska läsare som tittar in här och är en så stor del av min blogg då ni kommenterar, mailar och kommer med era tips och idéer, samt tar del av mitt liv. Utan er hade inte bloggen existerat, så tack till er alla för att ni finns, ni är underbara!

Massor med kramar till er!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Nej men vad roligt för dej 😊. Önskar att en annan vore lika bra på att blogga.Kram

 2. Nej men vad roligt för dej 😊. Önskar att en annan vore lika bra på att blogga.Kram

 3. Nej men vad roligt för dej 😊. Önskar att en annan vore lika bra på att blogga.Kram

 4. Nej men vad roligt för dej 😊. Önskar att en annan vore lika bra på att blogga.Kram

 5. Finns egentligen bara en nackdel med hela det här och det är all reklam, det är ju sjukt mycket reklam . Det du skriver försvinner nästan i reklamen. Ja jag vet att det är reklamen man får pengar på , men det kan bli för mycket av det med..Annars tror jag att det var klokt att du flyttade bloggen..Lycka till!

 6. Finns egentligen bara en nackdel med hela det här och det är all reklam, det är ju sjukt mycket reklam . Det du skriver försvinner nästan i reklamen. Ja jag vet att det är reklamen man får pengar på , men det kan bli för mycket av det med..Annars tror jag att det var klokt att du flyttade bloggen..Lycka till!

 7. Finns egentligen bara en nackdel med hela det här och det är all reklam, det är ju sjukt mycket reklam . Det du skriver försvinner nästan i reklamen. Ja jag vet att det är reklamen man får pengar på , men det kan bli för mycket av det med..Annars tror jag att det var klokt att du flyttade bloggen..Lycka till!

 8. Finns egentligen bara en nackdel med hela det här och det är all reklam, det är ju sjukt mycket reklam . Det du skriver försvinner nästan i reklamen. Ja jag vet att det är reklamen man får pengar på , men det kan bli för mycket av det med..Annars tror jag att det var klokt att du flyttade bloggen..Lycka till!

 9. Jag hoppas att vi slipper reklamen som dök upp förut varje gång man gick in på bloggen.Detta var en mycket snyggare och renare design och dina bilder blir mycket skarpare!Ska bli kul att fortsätta följa dig!Kram från mig

 10. Jag hoppas att vi slipper reklamen som dök upp förut varje gång man gick in på bloggen.Detta var en mycket snyggare och renare design och dina bilder blir mycket skarpare!Ska bli kul att fortsätta följa dig!Kram från mig

 11. Hej Åsa, Som jag skrev till Christer så är mitt till dig är att läsa bloggen i en annan webläsare 😊 Jag har sett att det blir mycket reklam i Chrome, men bloggen är nästan helt ren från reklam när man läser i Safari tex !Kram

 12. Hej Åsa, Som jag skrev till Christer så är mitt till dig är att läsa bloggen i en annan webläsare 😊 Jag har sett att det blir mycket reklam i Chrome, men bloggen är nästan helt ren från reklam när man läser i Safari tex !Kram

 13. Hej Christer! Tack för feedback! Mitt tips till dig är att läsa bloggen i en annan webläsare 😊 Jag har sett att det blir mycket reklam i Chrome, men bloggen är nästan helt ren från reklam när man läser i Safari tex !Tusen tack 😊

 14. Hej Christer! Tack för feedback! Mitt tips till dig är att läsa bloggen i en annan webläsare 😊 Jag har sett att det blir mycket reklam i Chrome, men bloggen är nästan helt ren från reklam när man läser i Safari tex !Tusen tack 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande