LIVE YOUR BEST

Tjejkväll och nytt från Gant

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!!

Igår blev det inte mycket bloggande efter lunchtid eftersom det var fullt upp ända fram till sent på kvällen. Först var vi nere på Filips förskola för att dricka kaffe och äta bullar. Det var supermysigt att se alla barnen och förskolelärarna uppklädda i allt från spiderman till små prinsessor, superbebisar och så var det såklart en och annan brandman, pirat och så självklart min lilla drake! 😉

Efter att vi varit där så var jag bara hemma en kort stund med mina pojkar och gosade innan det var dags för mig att träffa dom andra tjejerna på gatan för att gå ut och äta middag. Av respekt för dom andra så tog jag inte med mig kameran igår, plus att jag tog tillfället i akt att ta en frikväll från bloggen. Det är baksidan av att blogga då inte alla är vana med det. Dom som känner mig vet ju att jag ständigt tar upp kameran och fotograferar allt och alla hela tiden. Men när jag ska träffa nya människor så känns det faktiskt lite pinsamt om jag ska vara ärlig. Så därför har jag inga bilder från kvällen tyvärr. Men det var supertrevligt, maten var supergod, vinet var desto bättre och vi satt på restaurangen länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var verkligen över all förväntan ska jag tala om jag är väldigt glad att vi fick en möjlighet att träffas för att lära känna varandra lite bättre. 🙂

Alla pojkar låg och sov när jag kom hem igår, så jag gick bara och tvättade mig i ansiktet, borstade tänderna och la mig jämte M i sängen. Det var mysigt att lägga sig i en uppvärmd säng och gosa in sig i min mans armar, men av någon konstig anledning så kunde jag inte somna! Jag låg jättelänge och vände och vred på mig, funderade på allt möjligt konstigt och hade väldigt svårt att komma till ro. Sen så vaknade Filip och då gick M in och la sig med han på gästrummet, så då var jag plöstligt själv och det dröjde inte länge innan sängen blev kall och jag kände mig ensam.. Till slut somnade jag, men då vaknade såklart Oskar och ville ha mat! Snacka om otur.. Men sen efter det vid 3-tiden så somnade jag äntligen och fick sova rätt så bra till Filip ville gå upp klockan 6. Så träningen som jag hade bokat mig på idag klockan 9 kan jag ju bara fetglömma! Jag är trööööööött!

Eftersom jag inte har bilder från kvällen igår så kan ni i stället få se min nya favorittröja som jag köpte härom dagen!

outfit_gant

Jag äääääälskar den! 🙂 Hihi. Den är lite sporty, mjuk i kvalitén och helt enkelt supersnygg! Eller vad tycker ni?

gant_outfit

Just nu sitter Filip och äter frukost, Oskar sover fortfarande och jag gör ett tappert försök med att försöka vakna till liv med en dunderstor kopp med kaffe. Jag tänkte att jag skulle ta en lite längre promenad ner till förskolan sen så att jag får lite frisk luft och kanske piggnar till lite grann. Men resten av dagen kommer nog gå till att vila och ta det lugnt. Dagar som dessa så är det faktiskt rätt så skönt att vara hemmafru och kan bestämma själv hur jag vill att mina dagar ska se ut! 😉

Idag är vilodagen över och vi kör Dag 5 av min februarichallenge:

dag5

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Låter som en härlig kväll ändå 😊 Jobbigt med natten dock… hoppas du får sova bättre inatt 😊–Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  2. Låter som en härlig kväll ändå 😊 Jobbigt med natten dock… hoppas du får sova bättre inatt 😊–Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  3. Låter som en härlig kväll ändå 😊 Jobbigt med natten dock… hoppas du får sova bättre inatt 😊–Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  4. Låter som en härlig kväll ändå 😊 Jobbigt med natten dock… hoppas du får sova bättre inatt 😊–Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  5. Låter som en härlig kväll ändå 😊 Jobbigt med natten dock… hoppas du får sova bättre inatt 😊–Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  6. Låter som en härlig kväll ändå 😊 Jobbigt med natten dock… hoppas du får sova bättre inatt 😊–Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, tio månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande