LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Vi hade åter igen en väldigt mysig kväll igår. Efter att vi kom hem från bowlingen så ställde sig farmor C på köket och började förbereda middagen..

koksinspiration..medan Filip hoppade in i kylskåpet och busade med sin pappa.

siemens_side_by_sideHehe, busen har lärt sig att öppna kylen, så det har blivit hans nya gömställe och han tycker att han är så himla rolig när han ställer sig där och väntar på att någon ska komma och “hitta” honom. Hihi. Sötnosen!

randig_body_barnFilip var vaken till 19 och då var det dags att sova. Som tur är så har han kommit in i bra läggningsrutiner och somnade som en stock så fort vi la han i sängen. Så då kunde vi sätta oss vid bordet och börja med middagen.

rosa_blommorDet var faktiskt den trevligaste kvällen på länge. Det var väldigt kul för mig att träffa svärmor som vi tyvärr träffar allt för sällan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag fick höra massor av underbara minnen från när min man var liten och hur dom hade det när dom växte upp. Efter maten åt vi chokladpraliner och dom som kunde fick dricka rödvin till.

chokladpralin

Samtalen flödade och plötsligt insåg vi att det hade blivit midnatt. Vilken kväll! Så trevligt, verkligen. Men när klockan tickade över tolv så var det dags att tänka på refrängen för kvällen. Både jag och min man somnade så fort vi la oss och vaknade igen nu strax innan nio. Underbart!

Dock har min pollenallergi blivit värre, så jag funderar på om medicinerna jag fått inte hjälper, eller om det kanske är någonting annat än pollen jag har dragit på mig. Så jag ska till läkaren igen nu på förmiddagen och efter det så ska svärmor tillbaka till Sverige, så då följer hela familjen med till stationen för att vinka av henne. Sen efter det tänkte vi gå och kika lite i Oslo. Det var så länge sen vi var inne i stan, så det kan vara lite kul att gå och kolla där lite grann innan vi åker tillbaka till vårt drömhus igen.

Förresten folkens, ikväll drar jag igång en tävling här på bloggen där ni har chans att vinna supersnygga posters! Så håll utkik här lite senare! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Det låter och ser ut som att ni har det underbart<3 Varför träffas ni så sällan om jag för fråga? Var det första gången hon var hemma hos er? Bor hon långt bort kanske?OSLOFRU SVAR:Hon bor rätt så långt bort så det har inte blivit av tidigare tyvärr. Men nu fick vi äntligen träffas lite grann! 😊

  2. Det låter och ser ut som att ni har det underbart<3 Varför träffas ni så sällan om jag för fråga? Var det första gången hon var hemma hos er? Bor hon långt bort kanske?OSLOFRU SVAR:Hon bor rätt så långt bort så det har inte blivit av tidigare tyvärr. Men nu fick vi äntligen träffas lite grann! 😊

  3. Det låter och ser ut som att ni har det underbart<3 Varför träffas ni så sällan om jag för fråga? Var det första gången hon var hemma hos er? Bor hon långt bort kanske?OSLOFRU SVAR:Hon bor rätt så långt bort så det har inte blivit av tidigare tyvärr. Men nu fick vi äntligen träffas lite grann! 😊

  4. Det låter och ser ut som att ni har det underbart<3 Varför träffas ni så sällan om jag för fråga? Var det första gången hon var hemma hos er? Bor hon långt bort kanske?OSLOFRU SVAR:Hon bor rätt så långt bort så det har inte blivit av tidigare tyvärr. Men nu fick vi äntligen träffas lite grann! 😊

  5. Undrar också varför ni har så dålig kontakt med henne när ni träffar dina föräldrar väldigt ofta? Synd ju…? :/OSLOFRU SVAR:Vi har inte dålig kontakt alls. Men jag har en extremt nära relation till mina föräldrar, så därför kan det verka som att vi träffas väldigt, väldigt ofta 😊

  6. Undrar också varför ni har så dålig kontakt med henne när ni träffar dina föräldrar väldigt ofta? Synd ju…? :/OSLOFRU SVAR:Vi har inte dålig kontakt alls. Men jag har en extremt nära relation till mina föräldrar, så därför kan det verka som att vi träffas väldigt, väldigt ofta 😊

  7. Undrar också varför ni har så dålig kontakt med henne när ni träffar dina föräldrar väldigt ofta? Synd ju…? :/OSLOFRU SVAR:Vi har inte dålig kontakt alls. Men jag har en extremt nära relation till mina föräldrar, så därför kan det verka som att vi träffas väldigt, väldigt ofta 😊

  8. Undrar också varför ni har så dålig kontakt med henne när ni träffar dina föräldrar väldigt ofta? Synd ju…? :/OSLOFRU SVAR:Vi har inte dålig kontakt alls. Men jag har en extremt nära relation till mina föräldrar, så därför kan det verka som att vi träffas väldigt, väldigt ofta 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning