LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Det känns som att det var en evighet sen man fick sova på natten och vakna utvilad. Men plötsligt när man minst anar det så sker det och vi alla verkar faktiskt må betydligt mycket bättre nu.

Oskar

Min lilla, älskade Oskar. Det var ingen lätt värld du fick komma till med sjuk storebror och stressade föräldrar. Men nu är allt mycket bättre igen. Jag kan känna att det blir lite jobbigt när jag inte har kunnat ge 100% uppmärksamhet till min nyfödda bebis. Hans storebror tar väldigt mycket uppmärksamhet och nu när han varit sjuk så har jag inte kunnat vara så mycket som jag skulle önska med Oskar och det har varit väldigt tufft psykiskt för mig. Tiden går så fort och jag vill ju kunna njuta varje sekund som går med min minsta son, så som jag fick göra när Filip var nyfödd. Men nu måste jag dela min kärlek och tid på två och det räcker inte alltid till kan jag känna. Dagarna bara flyger förbi och det märks så tydligt på Oskar som växer så fort. Tiden i sig blir så verklig på något konstigt sätt när man har en bebis i familjen. <3

bebis

Min älskade, älskade Oskar. Du skulle bara veta hur mycket jag älskar dig.

Men nu när Filip är frisk igen (eller så gott som) så är han mycket mer accepterande till att jag myser och gosar med Oskar också. Han är nämligen inte lika kelsjuk när han är pigg och kry, utan då är det leka och springa runt och vara galen som gäller. 😉

M har precis stuckit iväg till jobbet och vi ska packa väskan till helgen. Vi ska åka till Göteborg på en liten miniweekend och hitta på massor med roliga grejer där och så ska vi träffa Filips och Oskars farfar på fredag och så ska vi träffa mormor & morfar på lördag och söndag. Filip ska sova hos mina föräldrar natten till söndag så att jag och M kan gå ut och äta restaurang tillsammans i lugn och ro. Eller a, lugn och ro är det vi hoppas på i alla fall om vi lyckas få Oskar att sova i vagnen under hela tiden, men det återstår ju att se hur det går. Anledningen till varför Oskar inte hänger med till mina föräldrar också är för att jag fortfarande ammar och har inte lust att sova utan honom en hel natt än. 🙂

Förutom att träffa våra föräldrar så ska vi på Liseberg, kolla runt på stan, äta gott, slappa av och mysa en massa. Jag ska även göra en ansiktsbehandling på måndagen så vi stannar tills dess innan vi åker tillbaka till Oslo igen. Som många av er redan vet så har jag haft väldiga problem med akne under dom senaste 7 åren.. Ni kan läsa mer om mina känslor kring aknen HÄR och mina bästa tips att leva med problemen HÄR. Nu har själva aknen försvunnit, vilket jag är så oerhört tacksam över, men ärren är kvar.. Och ärren är inte alls så roliga att ha kvar, så därför ska jag få hjälp med att ta bort dom så gott som det går med hjälp av en syrebehandling. Mer om vad jag tycker om det berättar jag efter behandlingen och läkningstiden.

Så denna helgen ser jag verkligen fram emot och nu ska vi sätta igång och packa väskan och försöka se till att inte glömma någonting. Tack och lov att det finns butiker i Göteborg så att man kan köpa nytt om man glömmer något. Att packa till en hel familj med min virriga ammehjärna är ingen bra kombo direkt! 😉 Hihi.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande