LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej på er!

Sorry att det har varit stilla här på bloggen idag men jag fick en “akuttid” som jag inte kunde tacka nej till. 🙂 Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag blivit väldigt missnöjd med en behandling jag gjorde för många år sedan på mina läppar? (Ni kan läsa om det här) Innan jag blev gravid med Oskar så fick jag hjälp att rätta upp detta och blev väldigt nöjd med resultatet, dock var vi inte helt och hållet färdiga med behandlingarna men var tvungna att sluta eftersom jag blev gravid. När man är gravid eller ammar så ska man inte göra några sånna här skönhetsbehandlingar. Så då var det bara att vänta…

Nu är jag varken gravid eller ammar och fick äntligen möjlighet att komma tillbaka och fixa till det sista lilla “hålet” i min läpp som jag stört mig på nu i några år..

teosyal_kiss_klinikk_oslo

Denna bilden tog jag innan jag skulle åka iväg och här kan ni klart och tydligt se att det är ojämt på halva sidan av läppen. Vad detta beror på vet jag inte riktigt, men Teosyal som vi sprutar i läppen är ju inte permanent och försvinner efter ungefär 1 år. Min läpp har en tendens att stöta bort Teosyalen på ena sidan först och därför blir det så här. Men som tur är så har jag Stine som hjälper mig och nu är min läpp äntligen jämn och fin!

teosyal_klinikk_oslo

Denna bilden tog jag så fort jag kommit hem igen bara ca 1 timma efter behandling. Jag är alltså väldigt svullen och läppen ser betydligt mycket större ut än vad den kommer att bli sen när svullnaden lagt sig. Vi har alltså inte gjort mina läppar större, utan vi har rättat till skevheten i läppen så att den blivit jämn och naturligt fin.

bebis_5_manader

Jag kan visa er bild på läppen när svullnaden lagt sig så att ni får se hur resultatet blev. Men tills svullnaden lagt sig så får jag helt enkelt gömma mig bakom min räddare i nöden – Oskar! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande