LIVE YOUR BEST

TÄVLING! – Vinn ett exklusivt doftljus

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

K. Lundqvist Stokholm har släppt sin nya kollektion med exklusiva doftljus och därför tänkte jag att det kunde vara perfekt att tävla ut ett till en av mina fina läsare!

k.lundqvist_stockholmDoften heter Queen Lily och luktar verkligen himmelskt gott. Förpackningen är vacker, man får en dustbag till och ljuset förgyller verkligen vilket rum som helst med sin snygga design och goa doft!

k_lundqvist_doftljus

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA:

1. Skriv en kommentar att du är med och deltar och motivera varför just DU ska vinna!

2. Dubbla dina chanser att vinna genom att dela detta inlägg på facebook eller blogg! 

LÄTT SOM EN PLÄTT! 😉

exklusivt_doftljus

En lyckligt lottad vinnaren kommer att utses Fredag 8 Maj. Lycka till! 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Ja e självklart med och tävlar om detta,doftljus är ett av måsten man skall ha hemma..i allafall i mitt hem.Bara känna doften sprider sig rum till rum,så nu håller jag tummarna att jag kan få vinna just detta.Vinner jag så skall det firas med ett bubbelbad,och doftljuset självklart,min egna tid då sonen sover.Bara ligga där och ladda krafterna men framför allt bara koppla av..delar tävlingen på min blogghttp://mammatillhampus.blogspot.se/2015/05/tavlar-om-underbara-doftljus.html

  2. Ja e självklart med och tävlar om detta,doftljus är ett av måsten man skall ha hemma..i allafall i mitt hem.Bara känna doften sprider sig rum till rum,så nu håller jag tummarna att jag kan få vinna just detta.Vinner jag så skall det firas med ett bubbelbad,och doftljuset självklart,min egna tid då sonen sover.Bara ligga där och ladda krafterna men framför allt bara koppla av..delar tävlingen på min blogghttp://mammatillhampus.blogspot.se/2015/05/tavlar-om-underbara-doftljus.html

  3. Jag är gärna med! 😊Så snyggt, stilrent och låter som en alldeles underbar doftpå doftljuset! 😊Har delat på Facebook som Malin Gustafssonhttps://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169Hoppas på tur.

  4. Jag är gärna med! 😊Så snyggt, stilrent och låter som en alldeles underbar doftpå doftljuset! 😊Har delat på Facebook som Malin Gustafssonhttps://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169Hoppas på tur.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande