LIVE YOUR BEST

TÄVLING – Vinn en joggingvagn!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! 🙂

Hej på er!

I samarbete med Jollyroom kör vi nu igång ännu en tävling med en fantastiskt fin premie. Vinnaren får nämligen en sprillrans ny joggingvagn från North 13.5!

jollyroom.no_joggevogn

Denna otroligt fina joggingvagn kostar 2495 kr och finns i 3 olika färger. Vinnaren kan välja mellan svart, röd eller blå:

joggingvagn   springvagn   baby_joggingvagn

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA GÖR DU FÖLJANDE:

1. Följ @jollyroom och @oslofru på instagram (2 poäng)

2. Samla poäng för större chans att vinna genom att:

– tagga en vän i instagrambilden (du finner den på @oslofru´s profil på instagram) (1 poäng)

–  dela detta inlägget på din facebook (1 poäng)

– dela detta inlägget på din blogg (1 poäng)-

 Motivera varför just Du ska vinna (1poäng)

3. Skriv i kommentarsfältet här i bloggen att du är med och deltar, samt hur många poäng du har samlat ihop! (Går det inte att kommentera? – Skriv inga “smilies” och prova på nytt så ska det helt säkert fungera! )

recension_joggingvagnVinnaren dras på måndag den 19e oktober kl 18.00! LYCKA TILL! 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jag följer på instagram och delar på facebook. är med och tävlar om vagnen åt min kära sambo som sliter med att få ihop tiden med att ta hand om våra 2 ljuvliga barn och få bort gravidkilona samtidigt. Hon hade blivit otroligt glad över en sådanhär!

  2. Jag följer på instagram och delar på facebook. är med och tävlar om vagnen åt min kära sambo som sliter med att få ihop tiden med att ta hand om våra 2 ljuvliga barn och få bort gravidkilona samtidigt. Hon hade blivit otroligt glad över en sådanhär!

  3. Vore fantastiskt nu när sonen äntligen börjat sova hela nätter och jag faktiskt har ork att börja träna igen!Samlat ihop 3 poäng!

  4. Vore fantastiskt nu när sonen äntligen börjat sova hela nätter och jag faktiskt har ork att börja träna igen!Samlat ihop 3 poäng!

  5. Vore fantastiskt nu när sonen äntligen börjat sova hela nätter och jag faktiskt har ork att börja träna igen!Samlat ihop 3 poäng!

  6. Vore fantastiskt nu när sonen äntligen börjat sova hela nätter och jag faktiskt har ork att börja träna igen!Samlat ihop 3 poäng!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande