LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Denna morgonen har varit lite av en katastrof då minstingen i familjen är så tät i näsan att han knappt klarar av att andas. På dagarna är det helt okej och då verkar det inte som att det är någon fara alls och sen sover han rätt bra på nätterna fram till tidig morgon då han blir helt tät. Oavsett om vi försöker spraya med saltvattenlösning och suga ut snoret så är han ändå så tät att det inte går att somna om liggandes, utan han måste sitta upprätt för att inte bli allt för tät. Stackars liten. Så jag har haft han uppe på mitt bröst sen kl 5 i morses och nu har han äntligen blivit lite bättre så att jag kunde lägga ner honom.

sjuk_bebisDet är verkligen inte kul när dom små är sjuka och det gör ont i mitt hjärta att min lilla bebis har varit förkyld i princip enda sen han kom till världen.. Jag ska ringa läkaren idag och höra om det finns någonting man kan göra, men jag antar att det är en ihärdig förkylning som försvinner av sig själv så småningom..

Nu måste jag förbereda inför förskolan och sen väcka den stora pojken i familjen. Hej så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.OSLOFRU SVAR:Okej, tack för tipset!

  2. Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.OSLOFRU SVAR:Okej, tack för tipset!

  3. Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.OSLOFRU SVAR:Okej, tack för tipset!

  4. Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.OSLOFRU SVAR:Okej, tack för tipset!

  5. Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.OSLOFRU SVAR:Okej, tack för tipset!

  6. Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.OSLOFRU SVAR:Okej, tack för tipset!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning