LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår fick vi en väldigt fin start i Göteborg.

Vid femtiden så beställde vi att få vår bil framkörd och under tiden vi väntade så gick vi och kollade runt vad hotellet hade att bjuda på på gatuplan.

gothia_hotell_goteborgDet är ett väldigt fint hotell med massor av saker att göra om man önskar att bara stanna på hotellet. Dom har barer, underhållning och lekrum för barnen. Sen måste jag säga att servicen är fantastiskt, speciellt när det gäller parkering och framkörning av bilen när man vill, det kallar jag lyx.

Väl framme hos Viktor och Lena i Hisingen så kändes allt som hemma. Det är så skönt att umgås med dom för man kan verkligen slappna av och vara sig själv i deras närvaro.

hisingen_lagenhetNär vi kom satt vi och pratade en stund, drack en fördrink och lekte med barnen.

viktor_och_lenaFilip och Viggo hade superkul ihop och det var såklart jättekul att leka med alla nya leksaker som Viggo hade på sitt rum.

barnleksakerEfter massa bus och lek så var det dags för middag och det var otroligt flott att få komma hem till ett bord dukat fullt med massa god tapas. Det var allt från pizza och fläskfilét till kallskuret, oliver och fetaoströra. Otroligt gott alltihop!
tapasEfter maten så gick både Filip och Viggo in på hans rum och la sig i sängen. Dom båda var nog rätt så trötta, men lekte såklart och busade med överenergi båda två.

sängFilip har aldrig varit uppe så här sent så det var verkligen ett prov för oss att se om det gick bra eller inte att följa våra vanliga rutiner som vi har hemma. Men det gick över all förväntan och Filip var faktiskt på väldigt bra humör hela kvällen och ända tills vi låg i våra sängar på hotellet och det var dags att sova. Då märkte vi att han var övertrött och rätt så hysterisk, men somnade rätt så snabbt ändå efter att han gråtit en liten stund.

Natten var väl sådär för min del eftersom jag har legat i samma rum som tre snarkande pojkar. Jag har faktiskt öronproppar när jag sover hemma, men dom hade jag självklart glömt hemma. Så idag blir det en tur till apoteket för att köpa nya ljuddämpare så att jag får sova i natt. 🙂

Vi har precis varit nere och ätit frukost och nu ska vi bara göra oss i ordning lite grann för en dag på stan med start på Universeum.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

  2. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

  3. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

  4. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning