LIVE YOUR BEST

Take off – Gardermoen flygplats

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Nu drar vi till Gardermoen flygplats!!

outfit

Det är tidigt som tusan och vi är redan uppe och hoppar hela familjen, bilen är packad, barnen är klara och flyget går redan 06.40 från Gardermoen!

profil

Det var extremt svårt för mig att bestämma vilken jacka jag skulle ha på mig när vi åker. Vinterjackan var inte aktuell och vårjackan kändes lite för tunn, så det blev ett mellanting. Denna vita jackan älskar jag och hoppas kommer att vara lagom varm i Budapest som tydligen är soligt och ca 15 grader varmt. (Jag har med mig en svar skaljacka också i fall att man inte vill känna sig så uppklädd under dagarna när jag är ute och leker med barnen.)
vit_jacka_oslofruJag hoppas att resan kommer att gå bra nu med pojkarna och att vi inte glömt massa viktiga saker. Vi kommer att mellanlanda i Stockholm och slutligen landa i Budapest vid lunchtid. Om ni tittar in här om någon timma så kommer jag att publicera en ny tävling. Tjohoo! Älskar tävlingar!

Sen får ni gärna följa mig på instagram eftersom jag förmodligen kommer att uppdatera lite oftare där än på bloggen under dagarna. Där heter jag också @Oslofru såklart! 😉

Men nu måste vi dra, Hej så länge!

finest_awards_2016_nominerad

Jag är nominerad i Nordens största blogg-gala, Finest Awards 2016! Rösta gärna på mig i kategorin ”Årets personliga blogg”. (Man kan rösta en gång om dagen tom 15/4 – Klicka på bilden för att komma till rösningen)

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande