LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Jag sa ju igår att jag skulle visa er hur det går med garaget och nu börjar det faktiskt likna ett ordentligt garage.

jotun_drygolinDet har varit både kul och jobbigt att måla hela huset och garaget, men trots att vi använt oss av den bästa och finaste färgen – Jotun Drygolin (äggvit), så har vi kommit undan relativt billigt eftersom vi gjort det själva. Nästan hela garaget är färdigmålat förutom lite småpill som jag håller på att fixa, så som dörrkanter och brädor som vi har fått sätta dit efteråt. Så alla fönster och dörrar är klara och väggarna inne, men garageporten som vi fick var tyvärr skadad, så nu måste vi vänta ytterligare ca 2-3 veckor tills vi får en ny. Men M har haft en hel del annat att stå i, så som att få ordning på taket.

tak_garageDet är så häftigt att vi faktiskt har byggt detta helt själva. Eller a, jag ska väl inte ta åt mig äran, utan jag har mest assisterat och varit stöttande medan min man är hjärnan bakom hela bygget. Sååå stolt över honom!

Om en några timmar kommer våra vänner hit, Gustav, Erika och Nicole. Vi ska luncha och leka med barnen så det kommer bli en riktigt mysig söndag idag. Det känns skönt att tänka på lite annat än att jag är höggravid och trött på dagarna.

Imorgon börjar M jobba igen och det känns skiiiittråkigt för min del eftersom jag älskar att vi har fått vakna upp tillsammans och sen har det varit så underbart att få vara med han och ha honom hemma hela dagarna. Men på ett sätt så är det ju fint att komma tillbaka i rutin igen och få en lite mer normal vardag. Filip ska inte gå på dagis fören på torsdag så honom har jag i alla fall att umgås med. 🙂 Nä hörni, nu ska jag leka med mina älsklingar och dricka upp min goa kopp kaffe, hej så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Måste verkligen vara en härlig känsla med eget bygg. Så duktiga och tålmodiga ni varit 😊Men du … jag tycker att du ska föda snart, så vi Läsare får se vad det är för en kotte du har där inne … eller är det två? 😉Trevlig Söndag.OSLOFRU SVAR:Hehe jag håller med dig, hade varit skönt om han ville komma snart 😋

  2. Måste verkligen vara en härlig känsla med eget bygg. Så duktiga och tålmodiga ni varit 😊Men du … jag tycker att du ska föda snart, så vi Läsare får se vad det är för en kotte du har där inne … eller är det två? 😉Trevlig Söndag.OSLOFRU SVAR:Hehe jag håller med dig, hade varit skönt om han ville komma snart 😋

  3. Måste verkligen vara en härlig känsla med eget bygg. Så duktiga och tålmodiga ni varit 😊Men du … jag tycker att du ska föda snart, så vi Läsare får se vad det är för en kotte du har där inne … eller är det två? 😉Trevlig Söndag.OSLOFRU SVAR:Hehe jag håller med dig, hade varit skönt om han ville komma snart 😋

  4. Måste verkligen vara en härlig känsla med eget bygg. Så duktiga och tålmodiga ni varit 😊Men du … jag tycker att du ska föda snart, så vi Läsare får se vad det är för en kotte du har där inne … eller är det två? 😉Trevlig Söndag.OSLOFRU SVAR:Hehe jag håller med dig, hade varit skönt om han ville komma snart 😋

  5. hehe trodde det var DU som var på taket först jag ba nejee neje ner med dig och magen 😉 kramOSLOFRU SVAR:Hahaha neeeejnej 😋 Så tokig är jag inte 😉

  6. hehe trodde det var DU som var på taket först jag ba nejee neje ner med dig och magen 😉 kramOSLOFRU SVAR:Hahaha neeeejnej 😋 Så tokig är jag inte 😉

  7. hehe trodde det var DU som var på taket först jag ba nejee neje ner med dig och magen 😉 kramOSLOFRU SVAR:Hahaha neeeejnej 😋 Så tokig är jag inte 😉

  8. hehe trodde det var DU som var på taket först jag ba nejee neje ner med dig och magen 😉 kramOSLOFRU SVAR:Hahaha neeeejnej 😋 Så tokig är jag inte 😉

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera