LIVE YOUR BEST

Tack, snälla, söta, rara!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Tack alla underbara ni för era snälla ord jag fått om gravid-filmen som jag la upp i förra inlägget. Det värmer om hjärtat att ni uppskattar filmen och tycker att den är lika berörande och fin som jag gör. <3

närbild

Idag var vi iväg och tränade med Amanda. Det var skönt att äntligen komma igång med träningen igen efter ett uppehåll på över en vecka. Jag vågade ju inte träna eftersom jag var så förkyld, men nu mår jag bra igen så nu har jag ingenting att skylla på längre utan kommer att träna minst 3 gånger i veckan på gym och ut och promenera dom andra dagarna. Allt för att komma i form och må bra!

Egentligen skulle jag träffat M nu och följt med honom när han ska tatuera sig, men eftersom jag blev lite länge på gymmet så hinner jag inte.. Så han får helt enkelt sitta hos tatueraren själv, men det kommer säkert gå alldeles utmärkt! Han fick ju denna tatueringen av mig i farsdagpresent och han ska fylla på några datum på sin arm och rätta till några linjer som han har nu som är ojämna. Jag tror det kommer bli superfint och visar er såklart resultatet sen när han kommer hem. (Om jag får ! 😉 )

Lite senare ikväll så ska jag åka och hämta min mamma på flygplatsen. Det kom som en plötslig överraskning och jag blev fullständig överlycklig när jag fick höra att hon skulle till Oslo och jobba. Det känns som det var en evighet sen sist vi sågs så det ska bli underbart att få umgås i några timmar ikväll och under morgondagen. Filip ska få vara hemma från förskolan så att han och Oskar får umgås så mycket dom kan med sin mormor.

Det känns som att det är så sjukt mycket som sker nu framöver. Mamma kommer, som sagt, hit ikväll och imorgon ska vi umgås med barnen hela dagen och på kvällen ska vi in till Oslo och äta middag. Sen på onsdag och torsdag blir det träning på gymmet med Amanda och Alma. Fredag är det Filips 2årsdag!!! På lördag kommer Ms familj hit på besök (pappan, farmorn, brorsan och hans dotter) och stannar till söndag. Måndag kommer Ms mamma hit och stannar till tisdagen. Och sen på nästa fredag ska vi en weekend till Alingsås och hälsa på min familj. Shit. Massa kul att se fram emot! 😀

Nu ska jag bädda i ordning på gästrummet och sen måste jag sticka iväg och hämta Filip på förskolan, hej så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Det är ju så himla kul att få besök hemifrån, man saknar ju familj och vänner när man inte kan ses så ofta.

  2. Det är ju så himla kul att få besök hemifrån, man saknar ju familj och vänner när man inte kan ses så ofta.

  3. Det är ju så himla kul att få besök hemifrån, man saknar ju familj och vänner när man inte kan ses så ofta.

  4. Det är ju så himla kul att få besök hemifrån, man saknar ju familj och vänner när man inte kan ses så ofta.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning