LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Gud så glad jag är att jag har min älskade son hemma nu när väntan efter lillebror är olidlig. Vi har så roligt tillsammans och har lekt nu hela morgonen och sen ätit en mumsig lunch ihop.plasttallrik

Nu får jag inte mata längre för den här goingen är en stor pojke som kan själv. Både äta och dricka går som susen och skönt är väl det eftersom det blir lite lättare att njuta en lunch tillsammans eftersom jag kan ägna mig åt min egen mat istället för att sitta och mata Filip. Dock har han kommit på att det är väldigt roligt att hälla drickan över sig själv när han inte är törstig längre, vilket kan vara lite dumt ibland om man inte har lust att vara dygnsur 😉 Blir ett och annat ombyte på dagarna kan jag tala om! Men det gör absolut ingenting alls 🙂

barn_kan_äta_själv

Finns inget bättre än att spendera dagarna med dig din lilla tokstolle 😉

ralph_lauren_hakklappJust nu ligger Filip och sover middag i sin säng. I vanliga fall sover han ute i sin vagn, men eftersom det regnar så mycket så kändes det inte så kul att gå ut och promenera tills han somna.

Många av er fina läsare önskar mig lycka till med förlossningen som förhoppningsvis kommer att sätta igång snart. I natt hade jag faktiskt tre stycken kraftiga värkar, dock inte sammanhängande och nu har dom avtagit helt och hållet. Tro mig, jag vill mer än allt i världen att det ska vara dags nu, men tyvärr är det bebisen som bestämmer och alla dessa kärringråden som man hört om ger nog ingen vidare påverkan. Så därför gör jag det som känns bäst för mig nu och det är att vila när Filip sover och sen hålla igång och leka när han är vaken. Sen när bebisen får lust att titta ut, det bestämmer han nog bäst själv oavsett vad jag sysselsätter mig själv med på dagarna 🙂

Men tack för allt stöttande och fina kommentarer, jag lovar att hålla er uppdaterade på om det händer något! Kramkram så länge

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Alltså han är ju så gudomligt söt sin son <3.När är du beräknad att föda egentligen?När det blir så önskar jag er allt lycka, jag är så glad för eran skull 😊.KramOSLOFRU SVAR:Hihi tack snälla! 😊 På lördag ska det vara dags! 😊 kramar

 2. Alltså han är ju så gudomligt söt sin son <3.När är du beräknad att föda egentligen?När det blir så önskar jag er allt lycka, jag är så glad för eran skull 😊.KramOSLOFRU SVAR:Hihi tack snälla! 😊 På lördag ska det vara dags! 😊 kramar

 3. Alltså han är ju så gudomligt söt sin son <3.När är du beräknad att föda egentligen?När det blir så önskar jag er allt lycka, jag är så glad för eran skull 😊.KramOSLOFRU SVAR:Hihi tack snälla! 😊 På lördag ska det vara dags! 😊 kramar

 4. Alltså han är ju så gudomligt söt sin son <3.När är du beräknad att föda egentligen?När det blir så önskar jag er allt lycka, jag är så glad för eran skull 😊.KramOSLOFRU SVAR:Hihi tack snälla! 😊 På lördag ska det vara dags! 😊 kramar

 5. vad glad & gullig han ser ut! kanske extra charmig nu när mammi är lite.. eeh.. havande 😉 haha. Lycka till med allt nu fining!

 6. vad glad & gullig han ser ut! kanske extra charmig nu när mammi är lite.. eeh.. havande 😉 haha. Lycka till med allt nu fining!

 7. vad glad & gullig han ser ut! kanske extra charmig nu när mammi är lite.. eeh.. havande 😉 haha. Lycka till med allt nu fining!

 8. vad glad & gullig han ser ut! kanske extra charmig nu när mammi är lite.. eeh.. havande 😉 haha. Lycka till med allt nu fining!

 9. Fina bilder !! Checka gärna in min blogg och klicka även gärna på länkarna under collagen med kläder för tips på kläder som har jätte bra priser! 😊 ha en bra dag!

 10. Fina bilder !! Checka gärna in min blogg och klicka även gärna på länkarna under collagen med kläder för tips på kläder som har jätte bra priser! 😊 ha en bra dag!

 11. Fina bilder !! Checka gärna in min blogg och klicka även gärna på länkarna under collagen med kläder för tips på kläder som har jätte bra priser! 😊 ha en bra dag!

 12. Fina bilder !! Checka gärna in min blogg och klicka även gärna på länkarna under collagen med kläder för tips på kläder som har jätte bra priser! 😊 ha en bra dag!

 13. Åh så söt han är! Lycka till och hoppas allt går bra på förlossningen. KramOSLOFRU SVAR:Tack tack 😊

 14. Åh så söt han är! Lycka till och hoppas allt går bra på förlossningen. KramOSLOFRU SVAR:Tack tack 😊

 15. Åh så söt han är! Lycka till och hoppas allt går bra på förlossningen. KramOSLOFRU SVAR:Tack tack 😊

 16. Åh så söt han är! Lycka till och hoppas allt går bra på förlossningen. KramOSLOFRU SVAR:Tack tack 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning