LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Det är så oerhört skönt att sitta och måla. Oskar låg och sov i nästan två timmar förut och då fick jag tid för mig själv till att bara sitta och låta penseln tala för sig själv.

konst

Jag har en idé, eller snarare en vision, som jag har lust att skapa. Det kommer bli ett collage av ca 10-12 tavlor och när jag är färdig så har jag lust att ha en utställning någon stans med tavlorna. Jag kommer att jobba med tavlorna nu i vår och förhoppningsvis kanske jag kan ställa ut till sommaren. 🙂 Idag började jag i alla fall med den första tavlan och kom faktiskt en bra bit på vägen.

konstutställningDet är många av er som har frågat om man kan köpa mina tavlor eller om man möjligen kan beställa. Självklart är allt möjligt och om ni är intresserade eller undrar över något så är det bara att maila mig på oslofru@gmail.com. Jag målar både naturmålningar och även abstrakta målningar och använder mig antingen utav akryl eller olja. Ni kan se alla mina konstvärk under kategorin “Målningar” här på bloggen. 🙂

Nu ska jag äta lite lunch och sen tänkte jag ta med mig plutten på en promenad i det fina vädret.
Puss och kram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Så härligt det ser ut. Själv får jag nästan ångest av att jag inte målat på väldigt lång tid. Eller jag började när jag var hemma i Spanien, fast inte så mycket … känns som om tiden inte räcker till längre, vet inte vad som hänt. :-OMen den tavlan jag började med där längtar jag efter att få fortsätta på, så fort jag kommer ner igen och vi fått ordning på det nya boendet där. Längtar!!!! 😃Här i Sverige är det verkligen mycket trögare … fryser så mycket. Målar nog bättre på somrarna. Hahaha …

  2. Så härligt det ser ut. Själv får jag nästan ångest av att jag inte målat på väldigt lång tid. Eller jag började när jag var hemma i Spanien, fast inte så mycket … känns som om tiden inte räcker till längre, vet inte vad som hänt. :-OMen den tavlan jag började med där längtar jag efter att få fortsätta på, så fort jag kommer ner igen och vi fått ordning på det nya boendet där. Längtar!!!! 😃Här i Sverige är det verkligen mycket trögare … fryser så mycket. Målar nog bättre på somrarna. Hahaha …

  3. Så härligt det ser ut. Själv får jag nästan ångest av att jag inte målat på väldigt lång tid. Eller jag började när jag var hemma i Spanien, fast inte så mycket … känns som om tiden inte räcker till längre, vet inte vad som hänt. :-OMen den tavlan jag började med där längtar jag efter att få fortsätta på, så fort jag kommer ner igen och vi fått ordning på det nya boendet där. Längtar!!!! 😃Här i Sverige är det verkligen mycket trögare … fryser så mycket. Målar nog bättre på somrarna. Hahaha …

  4. Så härligt det ser ut. Själv får jag nästan ångest av att jag inte målat på väldigt lång tid. Eller jag började när jag var hemma i Spanien, fast inte så mycket … känns som om tiden inte räcker till längre, vet inte vad som hänt. :-OMen den tavlan jag började med där längtar jag efter att få fortsätta på, så fort jag kommer ner igen och vi fått ordning på det nya boendet där. Längtar!!!! 😃Här i Sverige är det verkligen mycket trögare … fryser så mycket. Målar nog bättre på somrarna. Hahaha …

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande