LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Halloj!

Nu ligger Filip och sover ute i vagnen. Jag tänkte att det kunde vara skönt för honom att komma ut i friska luften lite grann.

spöken

När jag kom in så var jag tvungen att ta en bild för att se om jag kunde fånga den spökliga känslan jag fick i hela kroppen när jag såg i spegeln. Jag vet inte varför, men ibland kan jag få en obehaglig feeling bak i ryggen och känslan av att det är någon bakom mig. Förr så var jag nästan alltid lite smårädd och hade svårt för att vara helt ensam utan att vara näst intill livrädd. Jag har alltid trott på spöken och ett liv efter döden och när jag var liten så var jag ofta väldigt rädd. Detta blev betydligt mycket bättre efter att jag fick barn och jag har nästan aldrig varit rädd sen dess. Däremot kan jag få den här känslan över mig när jag är på vissa platser och under vissa oförutsägbara tider. Just när jag kom innanför dörren efter promenaden förut så blev jag faktiskt riktigt rädd.. Det är inte kul alls och jag hoppas verkligen att mina barn inte behöver känna såhär. Dock tror jag ju att Filip har blivit lite mörkrädd eftersom han vaknar mitt i nätterna och  skriker. Men vi gör så gott vi kan och springer dit så fort det sker och sen ligger M och sover med honom resten av natten. Så vi får hoppas att den här nattskräcken försvinner för honom snart.. (ja vi har nattlampa, ja vi har dörren på glänt, ja det är tänt i hallen och gången till vårt rum)

Nu ska jag prata om något helt annat – magövningar! Hehe. Idag fick jag ju inte åka till gymmet så för mig passade det rätt så bra att det var ett jobbigt magpass idag. 🙂

dag9

Imorgon ska Filip till förskolan igen så då ska jag äntligen få åka och träna. Ööööh ja, jag har nog blivit lite av en träningsnarkoman för jag mår inte helt bra när jag inte får rört på mig så mycket som jag önskar under dagen. Jag har hört att det tar ungefär 6 veckor för en vuxen människa att komma in i en ny rutin och skaffa sig ett nytt beroende och det är ungefär så länge som jag har tränat nu. Jag försöker ju att hålla mig undan socker också, men även om jag skulle klara mig utan i 6 veckor så skulle jag nog inte vilja vara utan socker för alltid. Jag älskar att kunna unna mig en bulle till kaffet, lösgodis på lördagar och en chokladbit efter middagen. Gosaker är ju en del av njutningen i livet, så även om jag skulle klara mig utan det så vill jag inte 🙂

Ska jag vara ärlig så har det varit rätt så trist att inte äta socker, speciellt nu i helgen när jag var så sugen så jag nästan blev sur. Men tack och lov så dämpade jag suget med popcorn och överlevde tack och lov. Nu till helgen däremot så ska jag frossa för då ska jag och M på spa! 🙂 Det är ju alla hjärtans dag, morsdag och våran årsdag! Massor att fira med andra ord och det innebär massa mys och gott att äta. Mina föräldrar kommer hit och passar barnen så att jag och M får ett helt dygn för oss själva på spa. Uuuuuurhärligt! Gud så jag längtar!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Godt og unne seg noe godt innimellom. Du får kose deg masse i helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Ja eller hur, tack 😊

 2. Godt og unne seg noe godt innimellom. Du får kose deg masse i helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Ja eller hur, tack 😊

 3. Godt og unne seg noe godt innimellom. Du får kose deg masse i helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Ja eller hur, tack 😊

 4. Godt og unne seg noe godt innimellom. Du får kose deg masse i helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Ja eller hur, tack 😊

 5. Godt og unne seg noe godt innimellom. Du får kose deg masse i helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Ja eller hur, tack 😊

 6. Godt og unne seg noe godt innimellom. Du får kose deg masse i helgen 😊OSLOFRU SVARAR:Ja eller hur, tack 😊

 7. Vilken lyxhelg. Själv struntar vi i alla hjärtans dag. Tror jag, vi har i alla fall inte diskuterat det. Men har köpt en liten present jag gömt undan, ifall att…OSLOFRU SVARAR:Ja jag längtar massor! 😊 Hihi så sött av dig!

 8. Vilken lyxhelg. Själv struntar vi i alla hjärtans dag. Tror jag, vi har i alla fall inte diskuterat det. Men har köpt en liten present jag gömt undan, ifall att…OSLOFRU SVARAR:Ja jag längtar massor! 😊 Hihi så sött av dig!

 9. Vilken lyxhelg. Själv struntar vi i alla hjärtans dag. Tror jag, vi har i alla fall inte diskuterat det. Men har köpt en liten present jag gömt undan, ifall att…OSLOFRU SVARAR:Ja jag längtar massor! 😊 Hihi så sött av dig!

 10. Vilken lyxhelg. Själv struntar vi i alla hjärtans dag. Tror jag, vi har i alla fall inte diskuterat det. Men har köpt en liten present jag gömt undan, ifall att…OSLOFRU SVARAR:Ja jag längtar massor! 😊 Hihi så sött av dig!

 11. Vilken lyxhelg. Själv struntar vi i alla hjärtans dag. Tror jag, vi har i alla fall inte diskuterat det. Men har köpt en liten present jag gömt undan, ifall att…OSLOFRU SVARAR:Ja jag längtar massor! 😊 Hihi så sött av dig!

 12. Vilken lyxhelg. Själv struntar vi i alla hjärtans dag. Tror jag, vi har i alla fall inte diskuterat det. Men har köpt en liten present jag gömt undan, ifall att…OSLOFRU SVARAR:Ja jag längtar massor! 😊 Hihi så sött av dig!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande